Libnet.ro
UNICEF

17:30

Regele Abdullah al Iordaniei, la summitul ONU: Teroristii au lansat Al III-lea Razboi Mondial

România Liberă România Liberă,
Regele Abdullah al Iordaniei, la summitul ONU: Teroristii au lansat Al III-lea Razboi Mondial

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a lansat un apel, de la tribuna Adunarii Generale ONU, pentru intensificarea eforturilor internationale impotriva retelei teroriste Stat Islamic si a denuntat atrocitatile comise de teroristi la nivel global, pe care le-a numit un al III-lea razboi mondial. continuă pe România Liberă

CEO-ul ENEL a anuntat noul plan pentru dezvoltare durabila la summitul ONU

In cadrul Summit-ului ONU de anul acest, Francesco Starace, CEO-ul Enel, a anuntat intentia grupului de a contribui la patru dintre cele 17 obiective pentru dezvoltare durabila ale ONU Sustainable Development Goals: SDGs) si a subliniat angajamentul companiei in cadrul Forumului ONU pentru sectorul privat United Nations Private Sector Forum 2015: Implementing the Sustainable Development Goals), transmite un comunicat al companiei remis redactiei.

Corespondenta din SUA. Summitul ONU a transformat New York-ul intr-un imens Big Brother

Adunarea Generala a ONU, la care participa si presedintele Klaus Iohannis, a transformat orasul New York in capitala mondiala a securitatii. Strazile sunt impanzite de zeci de politisti, iar ca sa ajungi la sediul ONU trebuie sa treci printr-un adevarat labirint de garduri metalice.

Klaus Iohannis, la summitul ONU: Ne confruntam cu o criza complexa. Orice natiune are obligatia de a salva oameni, de a-i sustine si de a-i proteja

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, duminica, primul discurs in cadrul Adunarii Generale a ONU pentru adoptarea Agendei de dezvoltare durabila, unde a vorbit despre migratie si dezastrul provocat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )