Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEO-ul ENEL a anuntat noul plan pentru dezvoltare durabila la summitul ONU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEO-ul ENEL a anuntat noul plan pentru dezvoltare durabila la summitul ONU

In cadrul Summit-ului ONU de anul acest, Francesco Starace, CEO-ul Enel, a anuntat intentia grupului de a contribui la patru dintre cele 17 obiective pentru dezvoltare durabila ale ONU Sustainable Development Goals: SDGs) si a subliniat angajamentul companiei in cadrul Forumului ONU pentru sectorul privat United Nations Private Sector Forum 2015: Implementing the Sustainable Development Goals), transmite un comunicat al companiei remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Creatorul filmului Steve Jobs a dat de pamant cu CEO-ul Apple

Intr-un interviu acordat zilele trecute, Aaron Sorkin, creatorul iminentului film intitulat Steve Jobs, l-a criticat foarte agresiv pe CEO-ul Tim Cook. Rareori, actualul CEO al Apple, Tim Cook este criticat. Acest lucru nu se intampla aproape niciodata, in parte si din cauza faptului ca evita sa participe la diverse dezbateri. Din pacate, la inceputul saptamanii [] Creatorul filmului Steve Jobs a dat de pamant cu CEO-ul Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Volkswagen o sa prezinte in zilele urmatoare un plan pentru rezolvarea problemelor motoarelor care pacaleau testele de noxe

Volkswagen va veni, in zilele urmatoare, cu un plan privind solutionarea problemelor vehiculelor diesel afectate de scandalul motoarelor care pacaleau testele de emisii, dupa ce statele europene au intensificat.

Zeci de ONG-uri cer un plan pentru educatie sexuala in scoli

Zeci de organizatii neguvernamentale cer Ministerului Educatiei sa elaboreze un plan strategic pentru educatie sexuala, aratand ca desi aceasta materie ar trebui sa fie obligatorie inainte ca tinerii sa devina activi sexual, cei din invatamantul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )