Libnet.ro
UNICEF

10:00

Regele Mihai doreste sa vina in Romania, pentru a participa la funeraliile reginei Ana

România Liberă România Liberă,
Regele Mihai doreste sa vina in Romania, pentru a participa la funeraliile reginei Ana

Regele Mihai doreste sa vina in Romania, pentru a asista la inmormantarea reginei Ana. Cu toate acestea, pentru moment nu a fost luata o decizie in aceasta privinta, a declarat un consilier al Casei Regale. continuă pe România Liberă

Regele Mihai doreste sa vina in Romania pentru a participa la funeraliile reginei Ana. O decizie nu a fost inca luata

Regele Mihai isi doreste sa vina in Romania pentru a asista la funeraliile Reginei, dar o decizie in acest sens nu a fost luata inca, a declarat pentru News. ro, Ioan Luca Vlad, consilier al Casei Regale.

Regele Mihai intentioneaza sa vina in Romania pentru a participa la funeraliile Reginei Ana

Regele Mihai ar putea participa la funeraliile Reginei Ana. Medicii evalueaza acum starea sa de sanatate pentru a vedea daca Majestatea Sa Regele va putea participa la eveniment. Informatia a fost dezvaluita.

Calin Popescu Tariceanu, despre moartea Reginei Ana: Este o pierdere grea pentru MS Regele Mihai I, cat si pentru poporul roman

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat luni ca decesul Reginei Ana este o pierdere grea pentru poporul roman, informeaza Agerpres. Am aflat cu profunda tristete si regret.

Surse: Regele Mihai ar putea sa se intoarca in tara pentru inmormantarea Reginei Ana

Regele Mihai ar putea sa se intoarca in tara pentru inmormantarea Reginei Ana. Potrivit unor surse din Casa Regala, fostul suveran se simte mai bine dupa ce a fost operat la inceputul.

Regele Mihai ar putea participa la funeraliile Reginei Ana. Medicii evalueaza starea sa de sanatate

Regele Mihai ar putea participa la funeraliile Reginei Ana, din Romania. Medicii evalueaza acum starea sa de sanatate pentru a vedea daca Majestatea Sa Regele va putea participa la tristul eveniment. Vom.

Avocatul Casei Regale: Regele Mihai vrea sa participe la funeraliile Reginei Ana. O decizie va fi luata pana pe 9 august

Regele Mihai isi doreste sa participe la funeraliile sotiei sale, Regina Ana, a declarat Ioan Luca Vlad, avocatul Casei Regale. Acesta a precizat ca, totusi, o decizie in acest sens nu a fost.

Regele Mihai I si Regina Ana, povestea unei nunti cu peripetii: Mama a mers la Papa Pius al XII-lea si a batut cu pumul in masa. Era furioasa pentru ca nu ne daduse binecuvantarea (VIDEO, FOTO)

Dupa 66 de ani de casnicie, Regele Mihai a ramas singur. Regina Ana, in varsta de 92 de ani, a murit, luni, la 13. 45, la Spitalul din Morges, in Elvetia. Povestea de dragoste dintre Regele.

VIDEO Regele Mihai si Regina Ana, o poveste de dragoste de aproape sapte decenii. Nunta din exil dintre o principesa catolica si un rege ortodox

Pe 10 iunie a. c. , Majestatile Lor Regele Mihai I 94 de ani) si Regina Ana 92 de ani) au sarbatorit 68 de casatorie, mentiona la acea data site-ul casa-regala. blogspot. ro, amintind ca cei doi s-au casatorit in 1948, la Atena, la invitatia Regelui Pavlos al elenilor, care a fost gazda generoasa a evenimentului. Regele Mihai I si Regina Ana au format cel mai longeviv cuplu regal din istoria Romaniei.

Ultima fotografie cu Regina Ana, alaturi de Regele Mihai. FOTO in articol

Ultima fotografie cu Regina Ana a fost data publicitatii de Casa Regala a Romaniei la jumatatea lunii ianuarie 2016. Regina Ana si Regele Mihai apar impreuna, la resedinta lor din.

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna o frumoasa poveste de dragoste

Regele Mihai si Regina Ana au scris impreuna cea mai lunga poveste de dragoste pe care a avut-o Casa Regala a Romaniei. Timp de 67 de ani, dintre care cei mai multi petrecuti ici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )