Libnet.ro
UNICEF

11:15

Reghecampf mai sta cel putin un an la Steaua

Online Sport Online Sport,
Reghecampf mai sta cel putin un an la Steaua

Antrenorul Laurentiu Reghecampf a anuntat dupa meciul cu FC Botosani ca nu are in acest moment niciun motiv sa plece de la Steaua si ca va ramane sa-si duca la bun sfarsit contractul scandent in 2015. continuă pe Online Sport

Adrian Nastase afla maine cat mai sta dupa gratii

Adrian Nastase va afla maine cat va mai sta dupa gratii, magistratii luand decizia ca judecarea contopirii pedepselor in cazul lui Adrian Nastase sa aiba loc pe 31 martie.

Violente electorale in Turcia. Cel putin opt oameni au murit in urma disputelor

Cel putin opt persoane au murit, duminica, in urma disputelor din timpul alegerilor locale din aceasta tara, a anuntat agentia de presa Dogan, citata de AFP. La Silvan, in provincia Hilvan,.

AUDIO Isarescu: In ultimii 3 sau 4 ani cel putin 5 sefi de banci mi-au cerut o audienta ca sa se planga de rigoarea celor de la Supraveghere. Am inteles din presa ca nici eu nu sunt nepatat, ca l-am propus pe Negritoiu ca sa nu ma mai critice

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a avut vineri chef de vorba la briefingul programat dupa sedinta Consiliului de Administratie al BNR. Nu a refuzat nicio intrebare, chiar daca unele vizau chestiuni iesite de pe agenda curenta a bancii. Cel mai savuros raspuns a fost oferit colegilor de la revista Capital, care au intrebat despre sprijinul acordat de Guvernator lui Misu Negritoiu in vederea preluarii functiei de sef al Autoritatii de Supraveghere Financiara. Asculta in text fragmentul din briefing legat de relatia Isarescu-Negritoiu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )