Libnet.ro
UNICEF

11:15

Regina Elisabeta s-a adresat poporului britanic. Aceasta a tinut al cincilea mesaj televizat din cei 68 de ani de domnie ai sai. Ne vom intalni din nou (VIDEO)

B1 B1,
Regina Elisabeta s-a adresat poporului britanic. Aceasta a tinut al cincilea mesaj televizat din cei 68 de ani de domnie ai sai. Ne vom intalni din nou (VIDEO)

Regina Elizabeth s-a adresat poporului britanic duminica si le-a transmis cetatenilor ca vor depasi epidemia de coronavirus daca raman fermi pe pozitii si in autoizolare. Aceasta a invocat spiritul celui. continuă pe B1

Mediastandard.ro: Regina Elisabeta a Marii Britanii, victima unui fake news aparut in Nigeria

Regina Regatului Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord a fost victima unui fake news, raspandit pe mai multe site-uri din Nigeria. Mai multe stiri sustineau ca Regina Elisabeta ar fi fost testata pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce fiul sau cel mai mare, Printul Charles, a fost declarat vindecat de COVID-19.

VIDEO Regina Elisabeta evoca spiritul celui de-al doilea razboi mondial: Putem invinge coronavirusul

Regina Elisabeta le-a spus duminica britanicilor ca vor depasi epidemia de coronavirus daca raman hotarati in fata blocarii si autoizolarii, evocind spiritul celui de-al doilea razboi mondial intr-o transmisie extrem de rara catre natiune, anunta BBC.

AGENTIILE DE PRESA: Regina Elisabeta a II-a se va adresa duminica natiunii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se va adresa duminica natiunii in legatura cu epidemia de COVID-19, a anuntat Palatul Buckingham vineri, zi in care in tara au fost raportate inca 684 de decese in legatura cu noul coronavius, transmite Reuters.

Coronavirus |Boris Johnson ramane in izolare in timp ce Regina Elisabeta se va adresa natiunii (VIDEO)

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat vineri ca a ramas in izolare, prezentand usoare simptome pentru COVID-19, cum ar fi cresterea temperaturi, sapte zile mai tatziu dupa ce a fost testat pozitiv ca.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )