Libnet.ro
UNICEF

18:46

Reginele din prime-time.Topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la TV

Adevărul Adevărul,
Reginele din prime-time.Topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la TV

183 de milioane de dolari au castigat, cumulat, primele 20 de actrite din clasamentul Forbes, realizat in functie de programele TV din perioada iunie 2012-iunie 2013. Vergara ocupa locul fruntas, cu un venit de 30 de milioane de dolari. continuă pe Adevărul

Reginele din prime-time. Topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la TV

183 de milioane de dolari au castigat, cumulat, primele 20 de actrite din clasamentul Forbes, realizat in functie de programele TV din perioada iunie 2012-iunie 2013. Vergara ocupa locul fruntas, cu un venit de 30 de milioane de dolari.

TOP Forbes. Cele mai bine platite actrite din televiziunea americana.

Sofia Vergara, cunoscuta pentru serialul de comedie Modern Family, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari. Actrita columbiana a obtinut venituri substantiale si dupa infiintarea propriei linii vestimentare, propriei linii de produse pentru ingrijirea casei si a contracte lor cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl. Pe locul doi in topul Forbes se afla Mariska .

Topul celor mai detestate nimicuri pe care le primim cadou

Uram micile atentii pe care rudele si amicii ni le ofera la reintoarcerea din concedii, cel putin asa arata rezultatele unui sondaj la care au participat 2. 000 de persoane.

Firme romanesti, in top 500 al celor mai mari companii din Europa Centrala

Un raport realizat de firma de consultanta Deloitte si prezentat de Mediafax arata ca Romania este si in acest an a cincea tara din Europa Centrala dupa numarul de companii reprezentate in top 500 al.

Care sunt meseriile celor mai cunoscuti bloggeri culinari romani?

Cati foodbloggeri romani traiesc exclusiv din pasiunea de a scrie despre mancare? Care sunt meseriile nestiute ale acestor oameni? Din ce-si castiga existenta foodbloggerii care nu au ocazia sa traiasca doar de pe urma pasiunii pentru fenomenul culinar? Acestea au fost ideile centrale din care s-a nascut articolul de astazi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )