Libnet.ro
UNICEF

13:30

TOP Forbes. Cele mai bine platite actrite din televiziunea americana.

România Liberă România Liberă,
TOP Forbes. Cele mai bine platite actrite din televiziunea americana.

Sofia Vergara, cunoscuta pentru serialul de comedie Modern Family, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de dolari. Actrita columbiana a obtinut venituri substantiale si dupa infiintarea propriei linii vestimentare, propriei linii de produse pentru ingrijirea casei si a contracte lor cu branduri celebre precum Diet Pepsi si CoverGirl. Pe locul doi in topul Forbes se afla Mariska . continuă pe România Liberă

Reginele din prime-time.Topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la TV

183 de milioane de dolari au castigat, cumulat, primele 20 de actrite din clasamentul Forbes, realizat in functie de programele TV din perioada iunie 2012-iunie 2013. Vergara ocupa locul fruntas, cu un venit de 30 de milioane de dolari.

Reginele din prime-time. Topul Forbes al celor mai bine platite actrite de la TV

183 de milioane de dolari au castigat, cumulat, primele 20 de actrite din clasamentul Forbes, realizat in functie de programele TV din perioada iunie 2012-iunie 2013. Vergara ocupa locul fruntas, cu un venit de 30 de milioane de dolari.

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala.

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala, realizat de firma de consultanta Deloitte, informeaza Mediafax. Clasamentul realizat anual de Deloitte Europa Centrala in 18 tari se afla la a saptea editie si ia in calcul cifra de afaceri raportata de companii pe anul calendaristic precedent. OMV Petrom este cea mai bine plasata companie in clasament, pe locul 18 in regiune, in scadere de pe 16 in 2011. Pe urmatorul loc se afla Rompetrol Rafinare, pe .

ADPM COOL! Cele mai scumpe 10 yachturi din lume!

Yachturile luxoase sunt preferate de oamenii celebri si foarte bogati in special gratie intimitatii pe care le-o ofera in larg. Roman Abramovich, Paul Allen si Seicul Mohammed bin-Rashid Al Makhtoum sunt doar cativa dintre cei care au fost dispusi sa plateasca sute de milioane de dolari pentru astfel de ambarcatiuni de lux. ADPM iti prezinta astazi cele mai scumpe 10 yachturi din intreaga lume. Continue reading .

Sofia Vergara, cea mai bine platita vedeta TV din SUA. A castigat 30 mil. dolari in 2012

Sofia Vergara, starul serialului de comedie Modern Family, produs de postul ABC, ocupa, pentru al doilea an consecutiv, prima pozitie in topul celor mai bine platite actrite din televiziunea americana, cu venituri de 30 de milioane de.

Alonso, cel mai bine platit pilot din sporturile cu motor

Pilotul spaniol Fernando Alonso ramane pilotul cu cele mai mari venituri din intregul peisaj al sporturilor cu motor, anunta prestigioasa revista de profil Forbes.

TOP 10 cele mai bune orase din lume

Melbourne este in topul clasamentului, cand vine vorba de cele mai bune orase in care se poate trai, potrivit unui raport realizat de The Economist Intelligence Unit.

ADPM Special! Top 20 cele mai frumoase femei cu sange albastru!

De la Ducesa de Cambridge, Printesa Charlene de Monaco si pana la Printesa Madeleine sau Regina Rania a Iordaniei, ADPM ti le prezinta astazi pe cele mai frumoase 20 de femei cu sange albastru. Continue reading .

Unul dintre cele mai cunoscute parcuri naturale din America s-a transformat intr-un infern. 90.000 de hectare de vegetatie, distruse de flacari

Peste cinci mii de pompieri se lupta sa salveze Parcul National Yosemite, mandria statului California. De mai bine de doua saptamani, un incendiu face ravagii in zona. 000 de hectare de vegetatie au ars.

ADPM Travel! Cele mai frumoase 10 castele din Europa!

Castelul Peles, Castelul Bran sau Palatul Versailles sunt doar cateva dintre cele mai frumoase castele din Europa si reprezinta adevarate atractii pe care trebuie neaparat sa le incluzi pe lista de obiective turistice pe care le vei puncta in calatoriile tale. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )