Libnet.ro
UNICEF

19:00

in regiunea de nord a Republicii Moldova s-au investit milioane de lei in anul 2015

Adevărul Adevărul,
in regiunea de nord a Republicii Moldova s-au investit milioane de lei in anul 2015

Aproximativ 47 de milioane de lei au fost investiti in proiectele de dezvoltare implementate in regiunea de nord a tarii. in mare parte, banii au fost alocati pentru dezvoltarea infrastructurii. Astfel, in 2015 s-au construit 11 kilometri de retele de apeduct, o statie de pompare a apelor reziduale si 11 kilometri de retele de canalizare. continuă pe Adevărul

Guvernul Republicii Moldova multumeste Romaniei pentru ajutorul acordat victimelor deflagratiei

Prim-ministrul interimar al Republicii Moldova, Gheorghe Brega, a multumit Guvernului Romaniei pentru ajutorul acordat victimelor deflagratiei din 9 ianuarie 2015. Vreau sa remarc indeosebi profesionalismul echipei antrenate in aceasta misiune deloc usoara, fapt pentru care imi exprim intreaga mea gratitudine, se arata intr-o scrisoare a premierului moldovean expediata omologului sau roman, Dacian Ciolos.

Mihai Ghimpu: PLDM a capturat functia de prim-ministru a Republicii Moldova

Presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a acuzat liberal-democratii ca au capturat functia de prim-ministru al Republicii Moldova pentru toata viata. Liderul PL sustine ca PLDM a compromis cursul european si increderea oamenilor.

Fauna si flora Republicii Moldova, mai saraca. in Cartea Rosie au fost incluse noi specii de plante si animale

Ghioceii, creasta cocosului, nufarul alb, bujorul de padure, pelicanul, jderul si lebada cucuiata sunt doar cateva dintre speciile de plante si animale inscrise in Cartea Rosie a Republicii Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )