Libnet.ro
UNICEF

16:45

Regizorul Cristian Mungiu a fost numit presedintele Cinefondation si al juriului pentru scurtmetraje de la Cannes

România Liberă România Liberă,
Regizorul Cristian Mungiu a fost numit presedintele Cinefondation si al juriului pentru scurtmetraje de la Cannes

Regizorul Cristian Mungiu a fost numit preseditele juriului al Festivalului de film de la Cannes la cea de-a 70-a editie a evenimentului 17 - 28 mai), dupa ce a fost membru al juriului condus de Steven Spielberg in 2013, conform unui anunt publicat pe site-ul festivalului. continuă pe România Liberă

Cristian Mungiu va prezida Juriul Cinefondation

Cristian Mungiu va prezida Juriul Cinefondation si al scurtmetrajelor la cea de-a 70-a editie a Festivalului de Film de la Cannes, ce va avea loc in perioada 17-28 mai 2017.

Florin Lazar Vladica a fost numit secretar de stat si sef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apararii

Florin Lazar Vladica a fost numit secretar de stat si sef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apararii, potrivit unei decizii semnate de premierul Sorin Grindeanu, publicata miercuri in Monitorul Oficial. O investigatie realizata de Romania Curata arata ca Florin Lazar Vladica este un apropiat al omului de afaceri Ovidiu Tender si al avocatului Gabriel Biris.

Stefan Valeriu Ivan a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la Transelectrica

Stefan Valeriu Ivan, in varsta de 48 de ani, director de cabinet la Ministerul Economiei, a fost numit membru provizoriu al consiliului de supraveghere la compania nationala de transport al energiei electrice Transelectrica, in locul lui Ciprian Bolos, al carui mandat a incetat la 27 martie.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )