Libnet.ro
UNICEF

14:45

Reglare de conturi cu arme de foc, in Germania. Cel putin doua persoane au fost ranite

B1 B1,
Reglare de conturi cu arme de foc, in Germania. Cel putin doua persoane au fost ranite

Cel putin doua persoane au fost ranite in urma unui atac cu arme de foc, in Germania. Politistii si cei care ancheteaza acest caz presupun ca ar fi vorba de o reglare de conturi, potrivit mediafax,. continuă pe B1

Atac armat in Germania. Cel putin doua persoane sunt in stare grava

Cel putin doua persoane sunt in stare grava in urma unui incident armat petrecut joi dupa-amiaza in sudul Germaniei, autoritatile suspectand ca a fost vorba de o reglare de conturi,.

Atac armat in plina strada in Germania

Cel putin doua persoane sunt in stare grava in urma unui incident armat petrecut joi dupa-amiaza in sudul Germaniei, autoritatile suspectand ca a fost vorba de o reglare de conturi, informeaza publicatia Suddeutsche Zeitung, citata de Mediafax.

Cel putin 22 de membri ai celulei jihadiste legate de atentatele de la Paris si Bruxelles, inca in libertate

Serviciile de securitate din Europa sunt in cautarea a cel putin 22 de jihadisti locali avand legaturi cu celula gruparii Statul Islamic ISIS) care a comis atentatele de la Bruxelles, din urma cu doua saptamani, si pe cele de la Paris de pe 13 noiembrie anul trecut, relateaza marti agentia de presa macedoneana MIA.

Scandalul Panama Papers:Statele europene lanseaza anchete fiscale / Cel putin 28 de banci germane apar in documente/Conturile secrete ale celor bogati si puternici

Scurgerile de informatii care au dus la scandalul Panama Papers care releva evaziunea fiscala orchestrata de firma de avocatura panameza Mossack Fonseca au mobilizat sistemele de justitie din mai mai multe tari, printre care Franta, Olanda si Spania, anunta AFP. Ziarul german Suddeutsche Zeitung anunta ca cel putin 28 de banci germane, printre care Deutsche Bank si Commerzbank, s-au folosit in ultimii ani de serviciile firmei de avocatura Mossack Fonseca din Panama pentru 1. 200 de firme ale clientilor lor. vezi in articol principalele nume vehiculate in documente.

Cel putin 13 victime din Colectiv au murit din cauza infectiilor din spitale. Zeci de parinti cer dosarele medicale, dar sunt refuzati (VIDEO)

Cel putin 13 victime ale incendiului de la Colectiv au murit in spitale din cauza infectiilor nosocomiale. Verdictul dat de medici in toate cele 13 cazuri a fost unul sec: septicemie. intre timp,.

Comertul online din Romania: 61% dintre romani au cumparat cel putin o data in ultimul an

61% dintre romanii care folosesc internetul au cumparat cel putin o data online in ultimul an, iar topul produselor pe care le cumpara online este condus de categoria IT, urmata de cea a produselor de ingrijire personala si fashion, a declarat in.

Cel putin 64 de morti de la reluarea confruntarilor

Cel putin 64 de persoane, majoritatea soldati, si-au pierdut viata in cele patru zile de la reluarea luptelor in regiunea disputata Nagorno-Karabah, unde nimic nu pare sa opreasca escaladarea militara, in ciuda apelurilor la calm facute de Rusia si Occident, informeaza AFP.

Ploile torentiale fac ravagii in Pakistan. Cel putin 53 de persoane au murit

Cel putin 53 de persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite in urma inundatiilor provocate de ploile torentiale in Pakistan, anunta autoritatile locale, citate de BBC News. Ploile torentiale.

Expert in imobiliare: Bucurestiul suporta inca cel putin patru mall-uri de mari dimensiuni. Timisoara si Brasov, cele mai interesante piete

Bucurestiul suporta dezvoltarea a inca cel putin patru mari mall-uri in urmatorii ani, capitala Romaniei fiind inca in urma unor alte mari orase din regiune in ceea ce priveste dezvoltarile de proiecte comerciale.

Cel putin 53 de decese s-au inregistrat in Pakistan in urma intemperiilor de sambata

Cel putin 53 de persoane au murit si 60 au fost ranite in urma alunecarilor de teren si a prabusirii unor locuinte, cauzate de ploile abundente de sambata din zona de nord-vest a Pakistanului si Kashmirului, a anuntat o sursa oficiala citata de agentia France Presse.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )