Libnet.ro
UNICEF

22:00

Reglementarea Artificiale

Libnet Ro
Ce spun expertii despre prima lege care ne apara de A.I.: Inteligenta artificiala va transforma internetul intr-un monstru

Ce spun expertii despre prima lege care ne apara de A.I.: Inteligenta artificiala va transforma internetul intr-un monstru

Expertii in securitate cibernetica au explicat pentru Adevarul ca Directiva pentru reglementarea inteligentei artificiale va fi un GDPR al A. care va incerca sa protejeze modul in care circula datele pe internet pentru a proteja oamenii de deepfake sau fake news.

O reglementare istorica. Statele UE si-au dat acordul asupra primei legi privind inteligenta artificiala

Statele UE au aprobat vineri o legislatie inedita la nivel mondial pentru reglementarea inteligentei artificiale AI), la capatul unor negocieri intense.

Tarile UE au aprobat o prima lege privind inteligenta artificiala

Statele membre ale Uniunii Europene au aprobat vineri o legislatie fara precedent la nivel mondial pentru reglementarea inteligentei artificiale IA) care a starnit negocieri intense pana la final, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului UE, relateaza AFP.

Statele UE si-au dat acordul asupra primei legi privind inteligenta artificiala

Statele UE au aprobat vineri o legislatie inedita la nivel mondial pentru reglementarea inteligentei artificiale AI), la capatul unor negocieri intense, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului UE.

Statele UE si-au dat acordul asupra primei legi privind inteligenta artificiala

Statele UE au aprobat vineri o legislatie inedita la nivel mondial pentru reglementarea inteligentei artificiale AI), la capatul unor negocieri intense, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului UE, potrivit AFP.

Uniunea Europeana a aprobat prima Lege AI din lume. Reguli stricte pentru folosirea inteligentei artificale, inclusiv in Romania

Statele UE au aprobat o legislatie inedita la nivel mondial pentru reglementarea inteligentei artificiale AI), la capatul unor negocieri intense, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului UE, potrivit Agerpres.

Surpriza din UE in cursa pentru controlarea puterii AI

Recent, dupa lungi dezbateri intinse pe trei zile, Parlamentul European si statele membre UE au ajuns la un acord provizoriu asupra primei legislatii pentru reglementarea Inteligentei Artificiale.

Uniunea Europeana Stabileste Primele Reguli pentru Tehnologia Inteligentei Artificiale

Intr-o miscare semnificativa pentru reglementarea tehnologiei emergente, Uniunea Europeana a stabilit primele sale reguli privind utilizarea inteligentei artificiale AI). Aceasta decizie marcheaza un pas important in abordarea provocarilor si oportunitatilor aduse de AI. Detalii Cruciale ale Regulamentului Membrii Parlamentului European au dezbatut timp de 15 ore aspectele cheie ale viitoarei legislatii privind reglementarea AI. Conform .

VIDEO. UE ajunge la un acord istoric pentru reglementarea inteligentei artificiale

Oficialii UE au ajuns la un acord privind normele care reglementeaza utilizarea inteligentei artificiale, a declarat vineri, 8 decembrie, seful industriei UE, Thierry Breton, pe platforma de socializare X. Tarile si legiuitorii UE au ajuns la un acord istoric pentru reglementarea inteligentei artificiale. Acordul, care face din UE prima mare putere mondiala ce adopta norme .

UE va reglementa pentru prima data inteligenta artificiala

Uniunea Europeana a ajuns la un acord asupra unei legislatii revolutionare pentru reglementarea inteligentei artificiale IA), dupa trei zile de negocieri intense intre statele membre si Parlamentul European.

Uniunea Europeana reglementeaza pentru prima data Inteligenta Artificiala Acordul politic a fost negociat aproape 35 de ore

Uniunea Europeana a convenit asupra unei legislatii la nivel global pentru reglementarea Inteligentei Artificiale, in urma unor discutii intre statele membre si Parlamentul European desfasurate pe parcursul a trei zile, relateaza Agerpres. Sistemele de IA care vor interactiona cu oamenii trebuie sa informeze utilizatorul ca se afla in contact cu o masina, prevede legislatia.

UE, legislatie istorica pentru reglementarea inteligentei artificiale. Sistemele cu risc ridicat

Uniunea Europeana a convenit asupra unei legislatii fara precedent la nivel global, in privinta reglementarii inteligentei artificale. Dupa trei zile de negocieri intense intre statele membre si Parlamentul European, un acord politic a fost atins vineri.

Presedintele SUA, Joe Biden, a semnat un ordin pentru reglementarea inteligentei artificiale

Statele Unite impun noi reguli pentru inteligenta artificiala. Presedintele Joe Biden a semnat un ordin executiv prin care stabileste standarde de siguranta, securitate si transparenta pentru sistemele AI.

Reglementarea inteligentei artificiale vine din SUA: Ordinul executiv de la Casa Alba

Reglementarea inteligentei artificiale vine din SUA, intrucat Casa Alba va dezvalui un ordin executiv cuprinzator al AI pe 30 octombrie. Ar folosi puterea de cumparare a guvernului federal pentru a influenta Big Tech. Reglementarea inteligentei artificiale ordinul lui Biden Administratia Biden urmeaza sa dezvaluie saptamana viitoare un ordin executiv amplu privind inteligenta artificiala. Potrivit .

Marea Britanie infiinteaza primul institut de siguranta a inteligentei artificiale din lume

Marea Britanie se pregateste sa infiinteze primul institut global de siguranta a inteligentei artificiale AI) pentru a preveni riscul ca aceasta tehnologie sa scape de sub controlul uman. Aceasta miscare survine inaintea Summitului Global privind Siguranta AI, gazduit de Regatul Unit, in care se discuta despre reglementarea AI si impactul acesteia asupra securitatii cibernetice, relateazaEuronews. com. Marea Britanie abordeaza riscurile AI .

intrunire intre miliardarii lumii in Senatul american Reglementarea Inteligentei Artificiale a fost discutata de Elon Musk si Mark Zuckerberg

Elon Musk, Mark Zuckerberg si Bill Gates au luat parte miercuri, 13 septembrie, la o sesiune cu usile inchise a Senatului american. Acestia au dezbatut subiectul legat de Inteligenta Artificiala, fiind toti de acord cu reglementarea acesteia, scrie Agerpres. De asemenea, in cadrul aceleiasi sedinte au participat si directorii generali ai OpenAI: Sam Altman, Google: Sundar Pichai si Microsoft: Satya Nadella.

intrunire de amploare in Senatul american. Reglementarea inteligentei artificiale, discutata cu Elon Musk si Mark Zuckerberg

Elon Musk, Mark Zuckerberg siBill Gatesau participat ierila o sesiune cu usile inchise a Senatului american, in cadrul careia au fost toti de acord asupra necesitatii de a reglementa inteligenta artificiala.

Inteligenta artificiala: Peste 100 de sefi de companii europene, ca Renault sau Airbus, cer revizuirea proiectului de lege AI Act. Reactia negociatorului Dragos Tudorache

Peste 100 de sefi de companii tehnologie si fonduri de investitii din Europa au transmis o scrisoare deschisa prin care cer legiuitorilor Uniunii Europene sa revizuiasca actuala forma a proiectului de legislatie AI Act, pentru reglementarea inteligentei artificiale in toata UE, liderii de business semnatari considerand ca blocul comunitar trebuie sa se situeze in avangarda dezvoltarii acestor tehnologii.

Directorii marilor companii avertizeaza ca reglementarile UE pun in pericol competitivitatea in domeniul inteligentei artificiale

Legislatia propusa de UE pentru reglementarea inteligentei artificiale risca A. ) sa puna in pericol competitivitatea si suveranitatea tehnologica a Europei, potrivit unei scrisori deschise semnate de peste 160 de directori ai unor companii variind de la Renault si pana la Meta, transmit Reuters si Agerpres.

Legile anti-Inteligenta Artificiala pregatite de UE ar putea afecta Europa. Scrisoarea deschisa a fost semnata de Renault si Meta

Legislatia propusa de UE pentru reglementarea inteligentei artificiale risca sa puna in pericol competitivitatea si suveranitatea tehnologica a Europei, potrivit unei scrisori deschise semnate de peste 160 de directori ai unor companii variind de la.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2795 seconds )