Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reguli pentru cei care vor sa participe la evenimentul Record pentru Viata

Antena3 Antena3,
Reguli pentru cei care vor sa participe la evenimentul Record pentru Viata

Pentru o cat mai buna desfasurare a intregului eveniment, SERVICIUL DE AMBULANTA BUCURESTI ILFOV SI ASOCIATIA SOCIETATEA DE SALVARE BUCURESTI, in calitate de organizatori, au stabilit urmatoarele reguli privind ac. continuă pe Antena3

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Dan Condrea, sigilat: Cimitirul, inchis pentru cei care nu fac parte din familia patronului Hexi Pharma

Dupa ce si-a identificat sotul la INML, Uliana Ochinciuc a hotarat ca sicriul fostului sot sa ramana inchis. La cererea acesteia, capacul cosciugului nu va mai fi deschis o data ce.

Initiatorul Legii darii in plata: Notarii renunta la jumatate din onariile pe care le vor percepe in cazul celor care vor sa dea casele inapoi bancilor (VIDEO)

Veste excelenta pentru cei care beneficiaza de pe urma legii Darii in Plata. Initiatorul legii, deputatul Daniel Zamfir, a anuntat ca in urma negocierilor cu notarii publici a reusit sa obtina o re.

O noua transa pe pomeni de la UE incepe sa se distribuie la Galati cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Cine sunt cei care vor primi ajutoarele in alimente

Cei peste 20. 000 de locuitori ai Galatiului care vor beneficia de aceste ajutoare vor primi pachete duble, dupa ce anul trecut distributia a fost blocata din cauza unor probleme administrative.

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru cluburile care il vor: Uitati de mine. Vreau sa ma retrag de la Real. Raman aici!

Cristiano Ronaldo a vorbit intr-un interviu pentru canalul tv La Sexta despre cariera sa la Real Madrid, dar si despre ceea ce se va intampla la finalul sezonului cu privire la o eventuala prelungire.

Reguli pentru musulmani: Cehia si Elvetia incearca sa ii invete pe musulmani obiceiurile europene

Statele din Europa si-au propus educarea musulmanilor asupra unor obiceiuri si reguli comune in aceasta zona, informeaza B1 TV. in Cehia au fost pregatite brosuri care ii invata cum sa.

Una dintre cele mai spectaculoase poieni cu narcise din tara, mutilata de cei care vor florile protejate la ei in gradina

In urma cu o saptamana au inflorit narcisele salbatice din Parcul National Muntii Rodnei. Chiar in primul weekend, masivul Saca unde se regaseste acest covor spectaculos cu flori a fost vizitat de peste 600 de persoane. Unele, insa, au luat narcise, cu tot cu bulb, cel mai probabil pentru a le planta in gradina.

Fotografia care ar putea arata ca Dan Condrea nu era cel decedat in accidentul din Corbeanca (atentie, imagine cu impact)

Multe semne de intrebare sunt ridicate dupa accidentul de masina care l-ar fi omorat pe Dan Condrea, patronul companieiHexi Pharma, una dintre firmele din Romania care a arucnat pe piata medicala din Romania substante neconforme. O fotografie facuta la fata locului indica mai mult ca sigur ca nu acesta s-a aflat decedat langa drum. Atentie, imaginea este destul de dura, dar pentru cei care vor sa caute adevarul poate ajuta.

MAE: Atentionare pentru romanii care calatoresc in Franta

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis o atentionare de calatorie pentru cetatenii romani care calatoresc in Franta, ca urmare a vastelor miscari sociale anuntate de principalul sindicat francez - CGT.

Lovitura pentru romanii care au masini inmatriculate in Bulgaria

Parlamentul de la Sofia a decis anularea automata a inmatricularii autoturismelor ce nu au asigurare de raspundere civila auto, scrie europalibera. ro. in ultimii ani peste 100 000 de automobile care.

Consiliul Concurentei a lansat un ghid cu recomandari pentru firmele care se asociaza la licitatiile publice

Consiliul Concurentei a lansat in consultare publica un proiect de ghid ce cuprinde o serie de indrumari si recomandari pentru companiile ce se asociaza pentru a participa la o procedura de achizitie publica, astfel incat acestea sa nu incalce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )