Libnet.ro
UNICEF

15:30

Relatia dintre Turcia si Rusia, tot mai incercata de situatia din Siria. Ankara, acuzata de Moscova ca sprijina rebelii din Idlib cu piese de artilerie

B1 B1,
Relatia dintre Turcia si Rusia, tot mai incercata de situatia din Siria. Ankara, acuzata de Moscova ca sprijina rebelii din Idlib cu piese de artilerie

Ministerul rus al apararii a acuzat Turcia, joi, ca trimite ilegal drone ofensive in regiunea siriana Idlib, in sprijinul rebelilor ce se lupta cu fortele regimului Bashar al-Assad, precum si ca le ofera. continuă pe B1

Cum arata Nicholas, unicul fiu al lui Ilie Nastase. Care este acum relatia dintre cei doi

Asa cum scriam intr-un alt material, toata lumea il cunoaste pe Ilie Nastase ca fiind unul dintre cei mai mari sportivi ai Romaniei si ai lumii, dar putina lume ii cunoaste trecutul, din punct de vedere al familiei. Cum arata Nicholas, unicul fiu al lui Ilie Nastase Nicholas este unicul fiu a lui Ilie Nastase, .

HORIA GUSTA, VICEPRESEDINTE AAF Romanii economisesc tot mai putin

In pofida cresterii cu 15% a salariului mediu pe economie in 2019, tot mai putini romani spun ca pot economisi o parte din veniturile lor, a declarat ieri Horia Gusta, vicepresedintele Asociatia Administratorilor de Fonduri AAF).

Care este relatia dintre Irina Rimes si Tudor Chirila! Florin Calinescu, dezvaluiri uluitoare despre cei doi jurati de la Vocea Romaniei

In trecut au existat speculatii cu privire la o apropiere intre Irina Rimes si Tudor Chirila, mai ales dupa ce acestia si-au aruncat priviri la masa juriului de la Vocea Romaniei, relateaza.

Varianta unui premier tehnocrat, tot mai vehiculata dupa decizia Curtii Constitutionale

Varianta unui premier tehnocrat este din ce in ce mai vehiculata, dupa decizia Curtii Constitutionale, care a stabilit ca numirea lui Ludovic Orban a fost neconstitutionala.

Meciul secolului in box, tot mai probabil: JOSHUA l-ar putea infrunta pe FURY, cu toate centurile de la categoria grea pe masa (VIDEO)

Eddie Hearn, agentul lui Anthony Joshua, a promis ca va face tot posibilul pentru a aranja o lupta de unificare a centurilor intre Tyson Fury si sportivul sau, pentru ca toata lumea o doreste. Cei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )