Libnet.ro
UNICEF

01:05

Remiza cu goluri intre U si Sageata, in deschiderea etapei

Online Sport Online Sport,
Remiza cu goluri intre U si Sageata, in deschiderea etapei

Universitatea Cluj a terminat la egalitate partida de pe teren propriucu Sageata Navodari, scor 1-1, intr-un meci contand pentru etapa a IX-a a Ligii 1. Astfel, U ramane fara victorie in campionat, Navodariul gasindu-se undeva in prima jumatate a clasamentului. continuă pe Online Sport

Liga I: Universitatea Cluj - Sageata Navodari, scor 1-1

Universitatea Cluj a incheiat la egalitate, scor 1-1 0-1), meciul disputat, vineri, pe teren propriu, cu Sageata Navodari, in prima intalnire contand pentru etapa a IX-a a Ligii I. Pentru Universitatea Cluj.

LIVETEXT Cupa Romaniei: Ripensia Timisoara - Universitatea Cluj 2-0

Ripensia Timisoara, echipa din campionatul Judetean Timis, intalneste, pe stadionul Dan Paltinisanu, Universitatea Cluj, din Liga I.

LIVETEXT Cupa Romaniei: Ripensia Timisoara - Universitatea Cluj 2-1

Ripensia Timisoara, echipa din campionatul Judetean Timis, intalneste, pe stadionul Dan Paltinisanu, Universitatea Cluj, din Liga I, in 16-imile Cupei Romaniei.

Surpriza uriasa in Cupa Romaniei: Ripensia Timisoara - Universitatea Cluj 2-1. O echipa din judet elimina o divizionara A

Ripensia Timisoara, echipa din campionatul Judetean Timis, s-a calificat in opimile Cupei Romaniei, dupa ce a invins Universitatea Cluj.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )