Libnet.ro
UNICEF

23:15

Renato Usatii ii va propune Maiei Sandu sa-l desemneze la functia de prim-ministru

Adevărul Adevărul,
Renato Usatii ii va propune Maiei Sandu sa-l desemneze la functia de prim-ministru

Primarul de Balti, Renato Usatii, a anuntat ca va solicita o intrevedere cu presedintele Maia Sandu pentru a-i propune ca sa-l desemneze pe el la functia de prim-ministru. Renato Usatii sustine ca in contextul in care Maia Sandu pledeaza pentru alegeri parlamentare anticipate, desemnarea candidaturii sale la functia de premier este singura solutie pentru realizarea acestui obiectiv. continuă pe Adevărul

Programul vizitei oficiale a Maiei Sandu la Kiev

Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, efectueaza marti, 12 ianuarie, o vizita oficiala in Ucraina. Aceasta este prima vizita peste hotare a Maiei Sandu de la preluarea mandatului de presedinte.

Nu mai pot rabda. Vladimir Voronin ii cere Maiei Sandu sa-l desemneze la functia de premier

Fostul sef de stat Vladimir Voronin ii cere presedintelui Maia Sandu sa-l desemneze la functia de prim-ministru. Liderul comunistilor a dat de inteles ca este indignat de situatia politica din Republica Moldova si ca dansul este gata sa preia conducerea Guvernului pentru a-i face pe toti sa lucreze.

Volodimir Zelenski, laude la adresa Maiei Sandu: Nu se teme sa spuna ca regiunea Crimeea este a Ucrainei

Liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski, a declarat marti, 12 ianuarie, la Kiev, dupa intreverea cu presedintele Republicii Moldova, ca Maia Sandu i-a dat asigurari ca Republica Moldova sprijina integritatea si suveranitatea Ucrainei. Totodata, Zelenski a mentionat ca Maia Sandu nu se teme sa spuna ca regiunea Crimeea apartine Ucrainei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )