Libnet.ro
UNICEF

09:45

Renault primeste unda verde pentru a produce masini in China. Va ajunge Duster in cea mai mare piata auto din lume?

Hotnews Hotnews,
 Renault primeste unda verde pentru a produce masini in China. Va ajunge Duster in cea mai mare piata auto din lume?

Dupa ani de discutii si speculatii, Renault si partenerul local Dongfeng au primit de la guvernul chinez aprobarea de a crea un joint-venture in care se vor investi 1,3 miliarde dolari. Renault are o prezenta mai mult decat timida in China, cu vanzari anuale de sub 40. 000 de masini pe o piata de 15 milioane unitati, insa intrarea deschide perspective interesante si pentru Duster. Pentru inceput se va produce insa Koleos, iar apoi s-ar putea face electrice si hibride. continuă pe Hotnews

Mircea Sandu: Premierul a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro 2020

Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat, in cursul zilei de marti, ca premierul Victor Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la gazduirea unor meciuri din cadrul EURO 2020, informeaza Mediafax.

Mircea Sandu a anuntat ca Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro-2020

Premierul Victor Ponta a dat unda verde pentru candidatura Capitalei la gazduirea unor meciuri din cadrul CampionatuluiEuropean de fotbal 2020, a anuntat, marti, presedintele FRF Mircea Sandu, precizand.

Mircea Sandu: Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro-2020.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la gazduirea unor meciuri din cadrul Euro-2020, precizand ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat sa se ocupe de acest proiect din partea Guvernului. Citeste si: Gica Popescu are contracandidat la presedintia FRF: Razvan Burleanu, seful minifotbalului Am avut intr-adevar o intalnire la minister cu domnul Banicioiu, doamna Carmen Tocala si colegul meu, .

Mircea Sandu: Premierul Victor Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro 2020

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a declarat marti ca premierul Victor Ponta si-a dat acordul pentru sprijinirea candidaturii Bucurestiului la gazduirea unor meciuri in Campionatul European din 2020.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )