Libnet.ro
UNICEF

16:30

Renault tocmai a facut anuntul: se intampla la Dacia si acum e clar pentru toata lumea

Playtech Playtech,
Renault tocmai a facut anuntul: se intampla la Dacia si acum e clar pentru toata lumea

Se vehiculeaza de ceva timp ca Dacia va lansa masini noi. Dar de data asta vestea vine direct de la Renault. Si vestile nu se opresc aici. intr-un video publicat pe Twitter, Renault a anuntat. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru romanii din judetele astea. Germania a facut anuntul: ce se va intampla acum

Autoritatile din Germania au actualizat lista cu zonele de risc din Romania. Doua judete din Romania au fost retrase de pe lista. Ce a anuntat Germania. Vesti bune pentru romanii din aceste judete Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca autoritatile germane au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de la data .

Andreea Balan a facut anuntul acum! Se intampla peste 10 zile

Andreea Balan si-a anuntat admiratorii ca o vor putea urmari din nou pe micile ecrane, peste 10 zile, la Te cunosc de undeva, caci artistii si magia transformarilor revin la Antena 1. Andreea Balan, anunt asteptat de fani: incepe show-ul transformarilor Andreea Balan si-a anuntat admiratorii ca o vor putea urmari din nou pe micile .

Ce se intampla cu cartofii, ouale si branza din magazine. Specialistii au facut anuntul acum

Desi cele mai noi date Eurostat arata ca mancam cea mai ieftina si cea mai multa paine din Uniunea Europeana, studiul despre alimentul de baza al romanilor este derutant, caci nu se poate pune in linie cu restul preturilor din tara noastra. Chiar daca in general puterea de cumparare a crescut in ultimii ani, daca .

Rasturnare de situatie pentru milioane de pensionari. Ce se intampla cu marirea de 40%. PSD a facut anuntul

Partidul Social Democrat incearca sa determine Guvernul Orban sa majoreze pensiile asa cum ar fi trebuit, cu 40%. Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a dezvaluit planul pentru ca pensionarii sa nu ramana doar cu cresterea de doar 14% aprobata de Guvern. Rasturnare de situatie pentru milioane de romani. Ce se intampla cu marirea de 40% .

Ludovic Orban a facut anuntul pe care nu voiau sa-l auda romanii. Ce se intampla cu Starea de Alerta

Ludovic Orban vine un nou anunt pentru romani! Ce se va intampla cu Starea de Alerta? Romanii se temeau de aceasta noua decizie a oficialilor. Ludovic Orban, anunt despre Starea de Alerta Premierul Ludovic Orban a venit cu noi precizari despre starea in care vom regasi Romania in perioada ce urmeaza. Din pacate pentru romanii .

Lovitura pentru Ungaria. Comisia Europeana a facut anuntul, dupa decizia maghiarilor

Incepand de mati, Ungaria si-a inchis frontierele pentru cetatenii straini. in urma deciziei Comisia Europeana a facut un anunt. Ce a anuntat Comisia Europeana dupa decizia maghiarilor Marti, Ungaria a inchis frontierele pentru cetatenii straini, insa, luni seara a anuntat unele exceptii pentru turistii din Cehia, Slovacia si Polonia. Accesul este permis doar celor care .

Se destrama CFR Cluj? inca un jucator pleaca: turcii au facut anuntul

Jurnalistii din Turcia sustin ca formatia Samsunspor a obtinut acordul de la CFR Cluj pentru a-l transfera Kevin Boli, fundas central. Se destrama clubul CFR Cluj? inca un jucator pleaca de la echipa: turcii au facut anuntul Un jucator de la clubul CFR Cluj va pleca in Turcia. Potrivit presei turce, Samsunspor a ajuns la un .

Vesti proaste pentru fratele lui Florin Salam. Medicii au facut anuntul trist. Durere mare in familia manelistului

Starea de sanatate a fratelui lui Florin Salam este in continuare grava, iar medicii fac tot posibilul sa ii salveze viata lui Nelu Stoian. Acesta se afla in continuare intr-o coma indusa si respira cu ajutorul unui plaman artificial. Vesti proaste pentru fratele lui Florin Salam Medicii au decis sa-i puna un plaman artificial, pentru .

De maine se dau 1.000 de euro pentru bucuresteni. E oficial, Gabriela Firea a facut anuntul

In urma cu trei saptamani, Primarul General al Capitalei anunta demararea unui nou proiect ce-i viza direct pe pacientii din Bucuresti vindecati de COVID-19 si posibilii donatori de plasma pentru alti pacienti infectati. De maine se dau 1. 000 de euro pentru bucuresteni Conform proiectului, Gabriela Firea anunta ca se pun la bataie 1. 000 de euro .

10.000 de lei recompensa pentru donatii de plasma. Omul de afaceri a facut anuntul

Un om de afaceri din Caras-Severin ofera o recompensa in valoare de 10. 000 de lei pentru persoana care este dispusa sa doneze plasma pentru un pacient cu Covid-19. Din pacate, este vorba despre un barbat care se afla in stare grava. Recompensa de 10. 000 de lei pentru un donator de plasma Romeo Dunca, candidat din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )