Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce a renuntat Traian Basescu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
De ce a renuntat Traian Basescu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri ca a renuntat la candidatura la Primaria Capitalei din cauza dosarului in care este suspectat de spalare de bani. Daca nu. continuă pe Antena3

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu pot sa spun ca imi este teama de vreun contracandidat. Am o neliniste pentru ca unii bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt dezamagiti (VIDEO)

Senatorul PSD Gabriela Firea si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Firea a declarat ca pentru aceasta candidatura a strans aproximativ 30. 000 de.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Catalin Predoiu este al patrulea candidat lansat de PNL in cursa pentru Primaria Capitalei

Liderul PNL Bucuresti Catalin Predoiu a declarat ca a decis sa isi asume candidatura pentru Primaria Capitalei, dupa retragerea lui Marian Munteanu, scrie Mediafax .

Bogdan Diaconu si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Voi interzice constructia mega-moscheii din Bucuresti

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, si-a depus luni, la BEM, candidatura pentru Primaria Capitalei, cu sloganul Luptam pentru o Capitala a romanilor, a tuturor.

Robert Turcescu este sustinut de PMP in cursa pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Robert Turcescu este candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut chiar de catre Traian Basescu, presedintele formatiunii politice. Acesta a sustinut ca ar fi vrut sa.

Candidatura lui Predoiu pentru Primaria Capitalei, validata in totalitate de Conducerea PNL Bucuresti

Candidatura lui Catalin Predoiu in cursa pentru Primaria Capitalei a fost validata in totalitate de catre Conducerea PNL Bucuresti, aceasta urmand sa mai treaca prin doua foruri: Comisia de.

Catalin Predoiu, al patrulea candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Liberalul mai are de trecut un hop

Catalin Predoiu intra in cursa pentru Primaria Capitalei din partea PNL, iar acum trebuie sa treaca de votul Biroului Politic al partidului, insa e putin probabil ca liberalii sa isi.

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am buletin de Bucuresti

Gabriela Firea isi depune miercuri candidatura din partea PSD pentru Primaria Capitalei la Biroul Electoral Central. Candidatii PSD la primariile de sector isi vor depune candidaturile separat.

Razvan Sava isi depune candidatura pentru Primaria Sectorului 4

Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Sava, isi depune astazi candidatura pentru functia de primar al Sectorului 4.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )