Libnet.ro
UNICEF

05:45

Repetie ratata pentru Ungaria si Turcia: Romania face egal cu Slovacia

Online Sport Online Sport,
Repetie ratata pentru Ungaria si Turcia: Romania face egal cu Slovacia

Echipa nationala a Romaniei a incheiat miercuri seara la egalitate cu Slovacia, 1-1, in ultimul amical al verii de dinainte de reluarea campaniei de calificare pentru Cupa Mondiala 2014, acolo unde tintim locul 2 in Grupa D. Piturca a etalat o echipa care nu s-a regasit aproape deloc pe teren. Slovacii au avut o bara, Stancu a marcat pentru Romania, iar oaspetii au egalat in repriza a doua. Partida s-a incheiat in huiduielile la scena deschisa ale celor aproape 7. 000 de specatori din tribune. continuă pe Online Sport

REPETITIE PENTRU UNGARIA Romania joaca astazi amicalul cu Slovacia (LIVE 21:00)

Echipa nationala a Romaniei joaca astazi de la ora 21:00 meci televizat pe Antena 1 si live text pe onlinesport. ro) un amical cu Slovacia. Este ultima partida inainte de revenirea in preliminariile Cupei Mondiale 2014 pentru niste intalniri cruciale de calificare cu Ungaria si Turcia. Daca le batem pe ambele avem sanse sa mergem la barajul pentru turneul final de anul viitor.

Ungaria si Romania impartasesc interesul protejarii minoritatilor etnice

Ungaria si Romania impartasesc interesul protejarii minoritatilor etnice, iar Ungaria este angajata intr-un dialog constructiv cu Romania in privinta acestui subiect, a declarat ieri seara Ministerul ungar de Externe, raspunzand declaratiilor de luni ale presedintelui Traian Basescu, potrivit presei internationale.

Corlatean: Romania face TOT ce poate pentru integrarea Moldovei in UE.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, spune ca Guvernul de la Bucuresti face tot ce poate pentru a sprijini integrarea europeana a Republicii Moldova, relateaza Mediafax. Lucram de atata vreme impreuna si facem tot ce putem pentru a sprijini obiectivele europene, integrarea europeana a Republicii Moldova. Momentul din toamna acestui an, din noiembrie, de la Vilnius, Summitul parteneriatului estic al Uniunii Europene UE), poate insemna o pagina noua de istorie pentru Basarabia. Si nu ne .

Ssangyong vine cu oferte speciale pentru piata din Romania

Pentru a creste recunoasterea si a populariza marca Ssangyong in Romania, reteaua de dealeri autorizati a lansat un pachet de oferte exceptionale prin programul Cred in Ssangyong.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )