Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ssangyong vine cu oferte speciale pentru piata din Romania

Auto Ro Auto Ro,
Ssangyong vine cu oferte speciale pentru piata din Romania

Pentru a creste recunoasterea si a populariza marca Ssangyong in Romania, reteaua de dealeri autorizati a lansat un pachet de oferte exceptionale prin programul Cred in Ssangyong. continuă pe Auto Ro

Reactii la declaratiile extremiste ale liderului Jobbik: Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania cere verificarea finantarii evenimentului din Ardeal si acuza prezenta unei grupari paramilitare sovina, rasist-extremista si

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania MCA) transmite printr-un comunicat ca paza Taberei Tineretului Maghiar din Ardeal, acolo unde liderul partidului extremist maghiar Jobbik, Gabor Vona a declarat ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania, asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania, este asigurata de o grupare paramilitara din Ungaria care este sovina, rasist-extremista si anisemita. MCA Romania solicita autoritatilor romane sa se sesizeze si sa verifice sursele de finantare a evenimentelor organizate si desfasurate pe teritoriul Romaniei cu participarea unor entitati extremiste si paramilitare straine, se arata intr-un comunicat al MCA remis HotNews. ro. UPDATE Si Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel condamna cu fermitate declaratiile liderului politic maghiar si cere autoritatilor romane sa sanctioneze discursul ce vine in contradictie flagranta cu articolul 30, alineatul 7 din Constitutia Romaniei.

Dacia vrea sa cucereasca si piata din Asia.

Grupul francez Renault ar putea produce monovolumul Dacia Lodgy, dar si SUV-ul Duster, in Indonezia, pentru a profita de cererea de pe piata din Asia de Sud-Est. Lodgy, fabricat in prezent in Maroc si singurul model Dacia care nu are succesul asteptat in Europa, ar putea fi produs in Indonezia, intrucat autovehiculele din aceasta categorie sunt foarte populare in regiune, potrivit cotidianului francez La Tribune. In timp ce Duster, Sandero si Logan au atras multi clienti, Lodgy ramane sub .

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards 2013, care a avut loc vineri, la Crema Beach din Mamaia. Andra a deschis gala cu un recital de exceptie pe scena din Mamaia si a primit premiul cea mai buna artista din Romania. Am cei mai frumosi si devotati fani, premiul vi-l dedic voua! Va iubesc si sa stiti ca mereu cant din tot sufletul pentru voi!, a spus indragita artista. Loredana a facut un super show pe plaja din .

Vietas in inchisorile din Romania.

Peste 160 de condamnati ispasesc cea mai aspra pedeapsa, inchisoarea pe viata, pentru ca au ucis cu sange rece copii, batrani, membri ai familiei sau persoane care le-au stat in cale, unele fapte ale vietasilor, cum sunt cunoscuti in detentie, putand fi asemanate cu ale lui Jack Spintecatorul. In inchisorile din Romania au fost incarcerati, pana in 7 august, 161 de condamnati pe viata, 150 dintre ei avand sentinte definitive, spun reprezentantii Administratiei Nationale a .

O celula pentru Omar Hayssam. Cel mai periculos terorist din Romania va avea paza pe masura acuzatiilor

Cel mai periculos terorist din Romania va avea paza pe masura acuzatiilor. Omar Hayssam si-ar putea petrece urmatorii 20 de ani intr-o celula, in regim de maxima siguranta. Supravegheat in permanenta, va.

Raed Arafat: Spitalele din Romania opun rezistenta la schimbare

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a explicat, in cadrul Editiei de Weekend, la Antena 3, ca spitalele din Romania sunt obisnuite sa functioneze intr-un mod anume si orice.

Ministerul Fondurilor Europene a publicat propunerile de clauze speciale pentru contracte in domeniul constructiilor

Ministerul Fondurilor Europene a lansat in consultare publica propunerile de conditii speciale de contract agreate de FIDIC - Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti in Domeniul Constructiilor, potrivit unui comunicat de presa. Conditiile contractuale FIDIC sunt recunoscute la nivel global si sunt cele care asigura premisele unei bune derulari a contractelor incheiate in domeniul constructiilor.

MFE a publicat propunerile de clauze speciale pentru contracte in domeniul constructiilor

Ministerul Fondurilor Europene MFE) a lansat in consultare publica propunerile de conditii speciale de contract agreate de Federatia Internationala a Inginerilor Consultanti in Domeniul Constructiilor FIDIC), potrivit unui comunicat publicat pe site-ul institutiei.

Ce se va intampla cu magazinul IKEA din Romania. 4.000 de oameni cer asta

Deschiderea magazinului IKEAin Capitala in anul 2007 a fost o adevarata revolutie pe piata produselor de profil. Imediat ce romanii au simtit gustul produselor suedeze au cerut ca un al doilea magazin.

Cei mari mari 30 de operatori telecom din Romania si-au injumatatit profitul intre 2008 si 2012

Cei mai mari 30 de operatori de telecomunicatii de pe piata locala au avut anul trecut un profit total de 365,9 milioane de euro, mai putin cu 390,6 milioane de euro comparativ cu 2008, primul an de criza, conform datelor Ministerului de Finante,.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )