Libnet.ro
UNICEF

06:16

Reportaj Caravana Fii pregatit! - Fara sa te gndesti, ca si cum ai nvata o lectie, iar n momentul n care esti ascultat, nu stai sa te gndesti, toate vin din instinct!

Hotnews Hotnews,
 Reportaj Caravana Fii pregatit! - Fara sa te gndesti, ca si cum ai nvata o lectie, iar n momentul n care esti ascultat, nu stai sa te gndesti, toate vin din instinct!

Echipa Caravanei, alcatuita din voluntari, paramedici si formatori ISU, explica tehnicile de acordare a primului ajutor cu precizia cu care un elev silitor povesteste lectia de zi, de altfel, tot la fel cum actioneaza si in momentul unei interventii: fara sa te gandesti, ca si cum ai invata o lectie, iar in momentul in care esti ascultat, nu stai sa te gandesti, toate vin din instinct, dupa cum spune Alexandra Catanga, voluntar SMURD. continuă pe Hotnews

Reportaj Caravana Fii pregatit! - Fara sa te gndesti, ca si cum ai nvata o lectie, iar n momentul n care esti ascultat, nu stai sa te gndesti, toate vin din instinct

Echipa caravanei, alcatuita din voluntari, paramedici si formatori ISU, explica tehnicile de acordare a primului ajutor cu precizia cu care un elev silitor povesteste lectia de zi, de altfel, tot la fel cum actioneaza si in momentul unei interventii: fara sa te gandesti, ca si cum ai invata o lectie, iar in momentul in care esti ascultat, nu stai sa te gandesti, toate vin din instinct, dupa cum spune Alexandra Catanga, voluntar SMURD.

Reportaj Caravana Fii pregatit! - Fara sa te gndesti, ca si cum ai nvata o lectie, iar n momentul n care esti ascultat, toate vin din instinct!

Echipa Caravanei, alcatuita din voluntari, paramedici si formatori ISU, explica tehnicile de acordare a primului ajutor cu precizia cu care un elev silitor povesteste lectia de zi, de altfel, tot la fel cum actioneaza si in momentul unei interventii: fara sa te gandesti, ca si cum ai invata o lectie, iar in momentul in care esti ascultat, toate vin din instinct, dupa cum spune Alexandra Catana, voluntar SMURD.

Caravana Fii Pregatit! ajunge in Baragan. Cum si unde se fac inscrierile la cursurile de prim-ajutor

Exista situatii limita in care cateva secunde pot schimba totul. Pentru astfel de momente, Caravana SMURD Fii pregatit organizeaza cursuri de instruire pentru acordarea primului ajutor in situatii de urgenta in toata tara in acest an.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )