Libnet.ro
UNICEF

09:15

Reprezentanta CE in Romania, ironica la adresa lui Dancila: Deci astia au fost la vot

Hotnews Hotnews,
 Reprezentanta CE in Romania, ironica la adresa lui Dancila: Deci astia au fost la vot

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat un mesaj ironic la adresa Vioricai Dancila, dupa ce liderul PSD a spus astia, referindu-se la romanii din strainatate, potrivit Mediafax. Institutia a postat o imagine cu o pisica care citeste un ziar si mesajul Deci astia au fost la vot. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana o ironizeaza pe Dancila: Deci ASTIA au fost la vot (FOTO)

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat pe Facebook un mesaj ironic dupa ce Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a inregistrat cel mai slab scor la acest tip de scrutin din istoria.

FOTO Reprezentanta Comisiei Europene, ironica la adresa lui Dancila:Astia au fost la vot

Reprezentanta Comisiei Europene a postat pe Facebook un mesaj prin care ironizeaza folosirea cuvantului astia de catre Viorica Dancila.

Cristian Tudor Popescu, atac furibund la adresa Vioricai Dancila: Este specialitatea Partidului Comunist

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a atacat-o dur pe Viorica Dancila, dupa ce, potrivit rezultatelor exit-poll-urilor, a pierdut dramatic alegerile. Aceasta diferenta la care Viorica Dancila a pierdut.

Pretendentii la sefia PSD incep atacurile la adresa lui Dancila Marcel Ciolacu: Rezultatul este unul dezastruos. PSD are nevoie de un nou inceput

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a postat luni, pe Facebook o declaratie prin care atrage atentia ca rezultatul este unul dezastruos pentru PSD si ca partidul are nevoie de un nou inceput. Declaratia vine in contextul in care Ciolacu isi doreste sefia PSD dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale. De altfel, lideri ca Gabriela Firea si Niculae Badalau au cerut public un congres extraordinar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )