Libnet.ro
UNICEF

13:00

Reprezentantul FMI in Romania, despre pensiile speciale pentru parlamentari: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

Hotnews Hotnews,
 Reprezentantul FMI in Romania, despre pensiile speciale pentru parlamentari: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari. continuă pe Hotnews

Analist economic, despre pensiile speciale pentru parlamentari: Nu mi se pare corect. Aproximativ 5 milioane de oameni muncesc ca sa intretina un intreg sistem

Aproximativ cinci milioane de oameni muncesc ca sa intretina un intreg sistem, a afirmat Corina Neagu, specialist in resurse umane si analist economic, vineri, la Daily Income, comentand astfel pensiile.

Geoana critica pensiile speciale pentru parlamentari: Reprezinta o incercare disperata a lui Ponta

Presedintele Partidului Social Romanesc, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca votarea pensiilor speciale pentru parlamentari reprezinta o incercare disperata a lui Victor Ponta de a-si mai fideliza parlamentarii din propria majoritate .

Pensiile speciale pentru parlamentari, aprobate de plenul comun al Camerei Deputatilor si Senatului

ACTUALIZARE 13:35 Plenul comun al Senatului si Camerei Deputatilor a aprobat marti proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor cu 303 voturi pentru, 124 impotriva si doua abtineri.

FMI, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Veti duce Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania. Puneti in pericol democratia

Adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar situa Parlamentul la o cota de incredere mai joasa decat orice alta institutie publica din Romania si ar pune in pericol.

Orban, despre proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari: Puneti in pericol democratia

Liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, a declarat in plenul comun al Parlamentului ca adoptarea proiectului de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari ar atrage dupa sine situarea Parlamentului la o.

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, despre pensiile speciale: Este furt din buzunarul cetatenilor. Este o mizerie faptul ca s-a aprobat asa ceva (VIDEO)

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, a afirmat ca pensiile speciale pentru parlamentari este un furt din buzunarul cetatenilor, pentru ca orice salariat din lume trebuie sa contribuie pentru.

Parlamentarii si-au aprobat pensiile speciale. Cat vor incasa alesii

Legislativul a aprobat, marti, cu 303 voturi pentru, 124 voturi impotriva si doua abtineri, proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari, scrie Mediafax .

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Cand Parlamentul dezbate legi controversate, premierul si presedintii Camerelor lipsesc strategic

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a scris, pe pagina personala de Facebook, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu.

Cristiana Anghel, despre pensiile speciale: E normal ca parlamentarii sa primeasca o recompensare a meritelor lor (VIDEO)

Senatoarea Cristiana Anghel a vorbit in Parlament despre pensiile speciale deputatilor si senatorilor. Anghel spune ca parlamentarii traiesc din ce le da cetateanul si spune ca e normal sa primeasca o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )