Libnet.ro
UNICEF

13:31

FMI, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

Adevărul Adevărul,
FMI, despre pensiile speciale ale parlamentarilor: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari. continuă pe Adevărul

Reprezentantul FMI in Romania, despre pensiile speciale pentru parlamentari: Vedem cu ingrijorare restaurarea privilegiilor

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la proiectul privind pensiile speciale pentru parlamentari.

FMI critica dur pensiile speciale ale parlamentarilor: in trecut au fost o povara fiscala pentru Romania. Aceste privilegii pot compromite reformele are au imbunatatit finantele publice (VIDEO)

FMI este ingrijorat de reintroducerea unor privilegii privind pensiile speciale, care in trecut au fost o povara fiscala semnificativa, a declarat reprezentantul FMI in Romania, Guillermo Tolosa, referindu-se la.

Klaus Iohannis, prima reactie privind pensiile speciale ale parlamentarilor: Voi astepta sa imi trimita Parlamentul legea si voi face o analiza profunda

Parlamentarii si-au votat, marti, cu o larga majoritate pensiile speciale. Potrivit proiectului de lege, un parlamentar cu un mandat ar urma sa primeasca o astfel de indemnizatie de aproximativ 1. 550 de lei, cel cu.

Presedintele Klaus Iohannis va analiza profund legea pensiilor speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre pensiile speciale ale parlamentarilor, ca se va referi la aceasta chestiune dupa ce va primi de la Parlament legea si va face o analiza.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Cand Parlamentul dezbate legi controversate, premierul si presedintii Camerelor lipsesc strategic

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu a scris, pe pagina personala de Facebook, despre pensiile speciale ale parlamentarilor, lege inoportuna, fara nicio legatura cu agenda cetatenilor, fara legatura cu.

Alina Gorghiu: Nu sunt multe argumente pentru a ataca legea pensiilor speciale ale parlamentarilor la CCR

Pensiile speciale ale parlamentarilor reprezinta o discriminare morala fata de cetateni si un act de sfidare fata de toti ceilalti pensionari din Romania, potrivit co-presedintele PNL, Alina Gorghiu. Nu sunt.

Cristiana Anghel, despre pensiile speciale: E normal ca parlamentarii sa primeasca o recompensare a meritelor lor (VIDEO)

Senatoarea Cristiana Anghel a vorbit in Parlament despre pensiile speciale deputatilor si senatorilor. Anghel spune ca parlamentarii traiesc din ce le da cetateanul si spune ca e normal sa primeasca o.

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, despre pensiile speciale: Este furt din buzunarul cetatenilor. Este o mizerie faptul ca s-a aprobat asa ceva (VIDEO)

Vicepresedintele Federatiei Pensionarilor, Viorel Copil, a afirmat ca pensiile speciale pentru parlamentari este un furt din buzunarul cetatenilor, pentru ca orice salariat din lume trebuie sa contribuie pentru.

Alina Gorghiu, despre pensiile speciale: Parlamentarii nu sunt o prioritate in acest moment

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat dupa ce parlamentarii au aprobat pensiile speciale, ca proiectul de lege nu era oportun in acest moment si a avertizat impotriva populismului.

Analist economic, despre pensiile speciale pentru parlamentari: Nu mi se pare corect. Aproximativ 5 milioane de oameni muncesc ca sa intretina un intreg sistem

Aproximativ cinci milioane de oameni muncesc ca sa intretina un intreg sistem, a afirmat Corina Neagu, specialist in resurse umane si analist economic, vineri, la Daily Income, comentand astfel pensiile.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )