Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova si Brexit-ul

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova si Brexit-ul

Unul dintre aspectele cele mai comice ale comentariilor post-Brexit il reprezinta maraielile la adresa Uniunii Europene pe care au inceput sa le lanseze, peste Prut, diversi agitatori antieuropeni. continuă pe Adevărul

FOTO. Cele mai interesante caricaturi cu Brexit-ul

Caricaturistii si-au ascutit creioanele si au realizat o multime de desene in care surprind Brexit-ul si consecintele iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. De la prabusirea unei stele de pe steagul UE pana la aruncarea in gol dintr-un avion, cu steagul britanic pe post de parasuta, va prezentam cele mai interesante desene, adunate de The Indepedent.

Tentativa de contrabanda esuata: Un camion din Republica Moldova a fost oprit in Buftea. Au fost depistate tigari in valoare de 140.000 de euro

Politia romana a oprit in trafic, in regiunea Buftea, un TIR, ce venea din Republica Moldova, miercuri, 22 iunie. in peretii acestuia au fost gasite peste 78. 000 de pachete de tigari, marca Plugarul.

Bursele din Londra si Frankfurt: Brexit-ul face si mai importanta fuziunea noastra

Bursa din Londra London Stock Exchange - LSE) si cea din Frankfurt Deutsche Borse) au anuntat vineri, intr-o declaratie comuna, ca iesirea Marii Britanii din UE Brexit) face fuziunea lor tot mai importanta, iar partile raman pe deplin angajate in aceasta afacere.

Scotia vrea sa blocheze Brexit-ul prin VETO

Scotia vrea negocieri urgente cu Uniunea Europeana, pentru a ramane in cadrul UE, dupa votul pro-Brexit dat de majoritatea englezilor, a anuntat premierul Nicola Sturgeon, dupa o reuniune de urgenta a Guvernului. Ea a mai aratat ca Scotia analizeaza posibilitatea organizarii unui nou referendum proindependenta.

EXCLUSIV Dan Dungaciu. Brexit-ul in 10 puncte. Efectele asupra Europei si Romaniei

Cum s-a ajuns la Brexit, de ce si de data aceasta sondajele au fost inselatoare si ce urmeaza dupa votul britanicilor de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana este analiza realizata de Dan Dungaciu, director al Institutului de Stiinte Politice si Relatii Internationale al Academiei Romane.

Brexit-ul cutremura valuta: Leul se prabuseste in raport cu euro si dolarul

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana provoaca un cutremur pe piata bancara internationala. Si leul are de suferit in urma Brexit-ului. Banca Nationala a Romaniei a anuntat pentru vineri.

Rafinaria Rafo Onesti, cumparata de un grup de oameni de afaceri din Republica Moldova. Ce planuri are noul proprietar

Noul proprietar al rafinariei Rafo Onesti este compania austriaca Andres Capital GmbH. Aceasta este controlata de un grup de oameni de afaceri din Moldova, printre care si Vitali Cebanu, potrivit presei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )