Libnet.ro
UNICEF

16:30

Republica Moldova a exportat pe piata UE marfuri in valoare de peste 2 miliarde de dolari in doar doi ani

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova a exportat pe piata UE marfuri in valoare de peste 2 miliarde de dolari in doar doi ani

In numai doi ani, din momentul aplicarii Zonei de Comert Liber Cuprinzator si Aprofundat dintre Republica Moldova si UE DCFTA),tara noastra a exportat pe piata Uniunii Europene produse in valoare de 2. 2 miliarde de dolari. continuă pe Adevărul

Previziuni sumbre pentru Republica Moldova: in toamna, va avea loc un maidan, din cauza falsificarii alegerilor

Politologul roman specializat in spatiul postsovietic Octavian Milewski considera ca, dupa alegerile prezidentiale din Republica Moldova din toamna acestui an, va avea loc un maidan, deoarece actuala guvernare ar planifica falsificarea alegerilor.

Veaceslav Platon a fost extradat in Republica Moldova

Omul de afaceri si fostul deputat in parlamentul Republicii Moldova Veaceslav Platon a fost extradat luni, 29 august, in Republica Moldova, a anuntat Procuratura Generala de la Chisinau.

Republica Moldova, un stat subordonat lui Plaha?

Alegerile prezidentiale care se vor desfasura in aceasta toamna in Republica Moldova sunt cruciale pentru destinul european al statului moldav intrucat viitorul presedinte va fi ales prin votul direct al cetatenilor moldoveni si nu va mai fi rodul jocurilor de culise din Parlamentul de la Chisinau.

Igor Dodon este candidatul socialistilor la prezidentialele din Republica Moldova. Combaterea unionismului si inlocuirea istoriei romane cu istoria Moldovei, printre obiectivele sale

Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a fost desemnat oficial candidatul acestei formatiuni la prezidentialele din toamna. in cadrul Consiliului in care s-a.

Primul clopotel a sunat in peste 1.300 de institutii de invatamant din Republica Moldova

In peste 1. 300 de scoli primare, gimnazii si licee din toata tara, luni, 1 septembrie, a sunat primul clopotel. in acest an, in clasa I vor merge aproximativ 33. 000 de copii.

Partidele din Republica Moldova si-au scos in vitrina candidatii la presedintie

Moldovenii decid, in 30 octombrie, cine va ocupa fotoliul de presedinte al Republicii Moldova. Doua tabere distincte au fost deja conturate: una inclina spre Rusia, cealalta, catre Europa.

Premierul Pavel Filip: Republica Moldova se va dezvolta doar mentinand parcursul european

Premierul Pavel Filip a semnat vineri petitia de sustinere a aderarii Republicii Moldova la Uniunea Europeana, lansata de reprezentantii societatii civile in cadrul campaniei Adera Acum, informeaza guvernul Republicii Moldova intr-un comunicat de presa, citat de Agerpres.

Raport devastator al Curtii Europene de Conturi privind eficienta folosirii fondurilor comunitare in Republica Moldova

Mai rar am vazut un raport de asemenea duritate ca cel pe care l-am primit acum cateva ore, sub embargo, din partea Curtii Europene de Conturi principala institutie europeana care verifica daca fondurile UE sunt colectate si utilizate corect si ajuta la imbunatatirea gestiunii financiare a UE), analizand gradul de eficacitate pe care l-au avut fondurile europene destinate sa contribuie la intarirea capacitatii administrative a Rep. Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )