Libnet.ro
UNICEF

18:00

Republica Moldova, un stat subordonat lui Plaha?

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova, un stat subordonat lui Plaha?

Alegerile prezidentiale care se vor desfasura in aceasta toamna in Republica Moldova sunt cruciale pentru destinul european al statului moldav intrucat viitorul presedinte va fi ales prin votul direct al cetatenilor moldoveni si nu va mai fi rodul jocurilor de culise din Parlamentul de la Chisinau. continuă pe Adevărul

Ambasadorul SUA la Chisinau: Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent. Unirea nu este o alegere practica

Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent, in interiorul unor granite sigure, a declarat ambasadorul american de la Chisinau, James Pettit, intr-un interviu acordat Moldova 1 cu ocazia Zilei Independentei, scrie News. ro. O eventuala unire nu este o alegere practica si nu este o alegere care va face lucrurile mai bune, afirma oficialul american.

Ambasadorul SUA la Chisinau agita apele in Republica Moldova si in Romania

Declaratia ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit, ca Republica Moldova nu este Romania, ci trebuie sa ramana un stat suveran si independent, in interiorul unor granite sigure, agita apele in Republica Moldova si in Romania. Fostul presedinte Traian Basescu spune ca acesta este un afront grosolan adus istoriei Romaniei, iar in Moldova a fost lansata o petitie online care prin care moldovenii cer expulzarea diplomatului.

Declaratiile ambasadorului american in Republica Moldova vin din capul lui sau de la Washington?

Este important de aflat daca declaratiile ambasadorului american in Republica Moldova, James Pettit, facute intr-un interviu prilejuit de Ziua Independentei Republicii Moldova, reprezinta opinii personale sau pozitia oficiala a Departamentului de Stat American? Declaratiile dlui ambasador sunt cel putin socante.

Veaceslav Platon a fost extradat in Republica Moldova

Omul de afaceri si fostul deputat in parlamentul Republicii Moldova Veaceslav Platon a fost extradat luni, 29 august, in Republica Moldova, a anuntat Procuratura Generala de la Chisinau.

Ciolos: Am avut semnale de la partide asa-zis proruse ca nu isi doresc intreruperea parcursului european in Republica Moldova

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat ca, in urma vizitei pe care a facut-o recent in Republica Moldova, a avut semnale din partea partidelor din opozitie, asa zis proruse, ca nu isi doresc intreruperea parcursului european al tarii, el anuntand ca in Romania se va organiza un forum romano-moldovean, pe teme privind transparenta guvernamentala si consultarea publica intre Guvern si societatea civila.

Igor Dodon este candidatul socialistilor la prezidentialele din Republica Moldova. Combaterea unionismului si inlocuirea istoriei romane cu istoria Moldovei, printre obiectivele sale

Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a fost desemnat oficial candidatul acestei formatiuni la prezidentialele din toamna. in cadrul Consiliului in care s-a.

Partidele din Republica Moldova si-au scos in vitrina candidatii la presedintie

Moldovenii decid, in 30 octombrie, cine va ocupa fotoliul de presedinte al Republicii Moldova. Doua tabere distincte au fost deja conturate: una inclina spre Rusia, cealalta, catre Europa.

Dionis Cenusa: Abordarea Romaniei este prea timida pentru a reusi o promovare eficienta a integrarii europene in Republica Moldova

Analistul politic Expert-Grup Dionis Cenusa considera ca Romaniei ii lipsesc liderii politici carismatici si, totodata, neafiliati miscarii unioniste, care sa contribuie la integrarea europeana a Republicii Moldova.

Republica Moldova vrea sa se racordeze la retelele europene de energie

Romania ramane acelasi partener-cheie pentru dezvoltarea viitoare a Republicii Moldova, iar sectorul energetic este unul primordial, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, Victor Grigorescu, ministrul energiei, in urma unei intalniri cu oficiali din Moldova.

Ambasadorul SUA la Chisinau si-a pus moldovenii in cap! A fost initiata o petitie pentru expulzarea oficialului american din Republica Moldova

O petitie pentru expulzarea ambasadorului SUA la Chisinau, James Pettit, circula in mediul online, dupa ce oficialul american a contestat istoria comuna a Republicii Moldova cu Romania, precum si parcu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )