Libnet.ro
UNICEF

01:05

Republica Moldova: Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut

Hotnews Hotnews,
 Republica Moldova: Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut

Procuratura Anticoruptie din Republica Moldova anunta ca Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut in urma audierii din aceasta seara. Procuratura sustine ca la perchezitia efectuata la biroul si domiciliului acestuia au fost gasite obiecte de natura sa confirme comiterea faptei de imbogatire ilicita, dar nu aduce precizari concrete, potrivit Unimedia. ro. continuă pe Hotnews

Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, a fost retinut

In urma audierilor care au avut loc la Procuratura Anticoruptie, Ion Druta, presedintele Curtii Supreme de Justitie, a fost retinut pentru 72 de ore. Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generale, exista banuiala rezonabila de comitere a faptei de imbogatire ilicita, transmite IPN.

Perchezitii la domiciliul presedintelui CSJ, Ion Druta

Oamenii legii au efectuat perchezitii acasa la presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta. Acestea au avut loc in lipsa magistratului, iar membrilor familiei le-a fost inmanata o citatie prin care se solicita ca Ion Druta sa se prezinte la Procuratura Anticoruptie.

Presedintele CSJ, Ion Druta, asteptat de procurori la audieri pana la sfarsitul zilei de astazi

Presedintele Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, este asteptat astazi, 2 octombrie, la Procuratura Anticoruptie. Acesta a fost citat ca banuit intr-un dosar deschis la sesizarea Serviciului de Informatii si Securitate, care a analizat proprietatile dobandite de membrii familiei Druta in perioada 2016-2019, data fiind discrepanta esentiala intre acestea si veniturile declarate, transmite IPN.

R. Moldova: Procurorii au facut perchezitii acasa la seful CSM. Druta este acuzat de imbogatire ilicita

Procuratura Anticoruptie din Republica Moldova a facut perchezitii, in acest weekend, la domiciliul presedintelui Curtii Supreme de Justitie, Ion Druta, scrie Radio Chisinau.

Mogherini: UE este gata sa sporeasca sprijinul financiar pentru Republica Moldova

Uniunea Europeana este gata sa sporeasca sprijinul financiar pentru Republica Moldova, a declarat lu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )