Libnet.ro
UNICEF

16:15

Republica Moldova, Ucraina si Georgia au semnat vineri acordul de liber schimb cu UE. Premierul Leanca: Asocierea la UE si liberul schimb cu CSI nu ar fi incompatibile

Hotnews Hotnews,
 Republica Moldova, Ucraina si Georgia au semnat vineri acordul de liber schimb cu UE. Premierul Leanca: Asocierea la UE si liberul schimb cu CSI nu ar fi incompatibile

Republica Moldova, Georgia si Ucraina au semnat vineri dimineata, la Bruxelles, acordurile de cooperare politica si liber-schimb cu Uniunea Europeana. UE a devansat data semnarii oficiale a acordului cu Republica Moldova si Georgia, prevazuta initial pentru sfarsitul lui 2014, pe fondul crizei din Ucraina, generata de refuzul fostului presedinte Viktor Ianukovici de a semna acest acord la summitul de la Vilnius, si al eventualelor represalii din partea Rusiei. 02 Oficialii UE si liderii celor trei tari au semnat acordurile in cadrul unei ceremonii. 52: Petro Porosenko in limba engleza): Ce zi importanta pentru tara mea. Documentele nu sunt doar politice si economice, sunt un tribut adus celor care si-au dat viata si sanatatea pentru ca acest lucru sa se intample. 47 Iurie Leanca si-a inceput discursul in limba franceza: Stim cat este de exigent acest drum catre UE), insa nu avem niciun dubiu legat de determinarea noastra. Multumim pentru solidaritate si ajutor. Apoi a continuat adresandu-se in limba romana: Cred cu tarie ca vom merge inainte, si nu inapoi. Integrarea europeana ne va face mai puternici. In toamna trebuie sa aratam ca ne-am rupt de trecut si am ales viitorul. 40: Premierul Georgiei, Irakli Garibasvili, a dorit sa sustina prima parte a discursului sau in limba poporului sau. continuă pe Hotnews

Barroso: UE isi va asuma un angajament solemn fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia

UE isi va asuma un angajament solemn fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia prin semnarea vineri a acordurilor comerciale si politice.

Rusia anunta posibile masuri economice de protectie fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia

Rusia va introduce masuri de protectie impotriva Republicii Moldova, Ucrainei si Georgiei daca se va dovedi ca acordurile de asociere pe care aceste tari le vor semna cu Uniunea Europeana vor afecta economia rusa, avertizeaza Ministerul rus de Externe, informeaza Mediafax.

VIDEO Zi istorica pentru R. Moldova. Care va fi reactia Rusiei dupa semnarea de catre Moldova, Ucraina si Georgia a Tratatelor de Asociere la UE?

Trei state foste sovietice, Republica Moldova, Ucraina si Georgia,au semnat vineri, la Bruxelles, Tratatele de Asociere la UE. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a vorbit la Dezbaterile Historia de la Adevarul Live despre acest moment crucial in contextul conflictului din Ucraina si al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia.

Moldova, Ucraina si Georgia au semnat Acordurile de Asociere cu Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a semnat Acordurile de Asociere si de Parteneriat Comercial cu Republica Moldova, Ucraina si Georgia .

Adevarul Live: Zi istorica pentru R. Moldova. Care va fi reactia Rusiei dupa ce Moldova, Ucraina si Georgia vor semna Tratatele de Asociere la UE?

Trei state foste sovietice, Republica Moldova, Ucraina si Georgia, semneaza astazi la Bruxelles Tratatele de Asociere la UE. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, va vorbi la Dezbaterile Historia de la Adevarul Live despre acest moment crucial in contextul conflictului din Ucraina si al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia.

Adevarul Live: Zi istorica pentru R. Moldova. Care va fi reactia Rusiei dupa ce Moldova, Ucraina si Georgia vor semna astazi Tratatele de Asociere la UE?

Trei state foste sovietice, Republica Moldova, Ucraina si Georgia, semneaza astazi la Bruxelles Tratatele de Asociere la UE. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, va vorbi la Dezbaterile Historia de la Adevarul Live despre acest moment crucial in contextul conflictului din Ucraina si al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia.

Moldova, Ucraina si Georgia semneaza astazi Acordurile de asociere cu Uniunea Europeana

UE semneaza acorduri de asociere cu Republica Moldova, Ucraina si Georgia. Acordurile, un pas inainte catre o posibila integrare.

Barroso promite ca UE isi va asuma un angajament solemn fata de Moldova, Ucraina si Georgia

Presedintele Comisiei Europene a promis, miercuri, caUE isi va asuma un angajament solemn fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia. Jose Manuel Barroso a vorbit despre semnarea acordurilor.

Zi istorica pentru Republica Moldova si Ucraina. Rusia nu mai are ce face acum

Trei foste republici sovietice fac astazi un pas mare spre Uniunea Europeana! Republica Moldova, Ucraina si Georgia vor semna tratatele de asociere cu blocul comunitar in cadrul summitului sefilor de.

Republica Moldova a semnat Acordul de asociere si liber schimb cu UE. Basescu: Guvernul lor a inceput un proces inteligent (VIDEO)

Republica Moldova, Georgia siUcraina au semnat, vineri, Acordul de asociere si liber schimb cu Uniunea Europeana, relateaza B1 TV. La Bruxelles, Romania este reprezentata de presedintele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )