Libnet.ro
UNICEF

17:15

Republica Moldova: Zeci de personalitati cer revocarea de urgenta a deciziei de expulzare a lui George Simion

Hotnews Hotnews,
 Republica Moldova: Zeci de personalitati cer revocarea de urgenta a deciziei de expulzare a lui George Simion

Zeci de oameni de cultura, academicieni, jurnalisti si persoane publice din Republica Moldova au inaintat presedintiei si guvernului de la Chisinau o scrisoare deschisa prin care solicita revocarea de urgenta a deciziei de expulzare de pe teritoriul statului moldovean a cetateanului roman George Simion, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Presa rusa: Republica Moldova sa-si ia adio de la integrarea europeana

Summit-ul de la Riga ar putea aduce o serioasa infrangere de politica externa pentru Republica Moldova, deoarece declaratia finala a intalnirii nu va mentiona o perspectiva europeana, se arata intr-un articol publicat de ziarul Kommersant, care citeaza surse diplomatice de la Chisinau. Documentele oficiale europene insa mentin deschisa usa aderarii pentru Republica Moldova.

Tusk: Republica Moldova, Ucraina si Georgia au dreptul la visul european

Fosti sateliti sovietici ca Republica Moldova, Ucraina si Georgia au dreptul sa aspire sa devina membri ai Uniunii Europene UE), afirma presedintele Consiliului European, Donald Tusk, subliniind intr-un interviu pentru postul RFE/RL ca el nu are dreptul sa faca promisiuni goale in acest sens, transmite Mediafax.

Proiect pentru distrugerea deseurilor chimice periculoase din Republica Moldova

Mai multi reprezentanti ai autoritatilor din Republica Moldova s-au intrunit in cadrul unei reuniuni de coordonare a partenerilor de dezvoltare in cadrul proiectului de distrugere a substantelor chimice periculoase, depozitate pe teritoriul Republicii Moldova.

Vama catre Republica Moldova blocata de sute de protestatari

Aproximativ 1000 de protestatari au blocat in aceasta seara Vama Leuseni timp de aproximativ doua ore. Cu steaguri tricolore, ei au cerut autoritatilor din Republica Moldova sa ridice interdictia pusa lui George Simion si sa ii permita acestuia accesul.

Cazul George Simion ar putea forta reformarea legislatiei in Republica Moldova. Romanul anunta ca se va adresa CEDO

Expulzarea romanului George Simion din Republica Moldova a scos la iveala hibele, contradictiile si spatiul de abuz din legislatia de peste Prut. Avocatii romanului intentioneaza sa se foloseasca de acest caz ca precendent pentru a cere schimbarea legii.

Dan Andronic: Ati mai auzit vreo vorba despre Republica Moldova de cand a plecat Traian Basescu de la Cotroceni? in cei 10 ani a fost unul din pilonii politicii externe romanesti

Jurnalistul Dan Andronic scrie intr-un articol pe Evenimentul Zilei despre momentul in care in Republica Moldova vor avea loc alegeri locale si subliniaza faptul ca Moscova e mult mai interesata decat Bruxelles.

Peste 1000 de activisti din Republica Moldova au protestat la granita cu Romania, dupa ce liderul lor, George Simion, a fost expulzat

Peste 1000 de activisti din Republica Moldova au protestat, duminica, la granita cu Romania, dupa ce liderul lor, George Simion, a fost expulzat. Manifestantii au mers sa-l intampine pe Simion in vama Leuseni.

George Simion va contesta decizia de expulzare din Republica Moldova

Presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012, George Simion, va depune astazi o contestatie la decizia abuziva de expulzare a sa de pe teritoriul Republicii Moldova.

Republica Moldova are o bijuterie refacuta cu bani europeni. Cetatea Soroca a fost redeschisa publicului, dupa trei ani de lucrari pentru reabilitare

Dupa trei ani in care au fost realizate ample lucrari de reabilitare, Cetatea Soroca a fost deschisa publicului, anunta portalul publika. md. La inaugurarea de ieri au participat mii de oameni, printre ei presedintele si premierul Republicii Moldova.

Chisinaul se arata dispus sa anuleze interdictia de intrare in Republica Moldova a liderului unionist George Simion

Autoritatile de la Chisinau par dispuse sa faca un pas inapoi, dupa ce au dispus o interdictie de cinci ani pe teritoriul Republicii Moldova a lui George Smion, lider al miscarii unioniste Actiunea 2012.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3145 seconds )