Libnet.ro
UNICEF

09:00

Restantele la credite au atins in noiembrie nivelul minim al ultimilor doi ani si jumatate

Adevărul Adevărul,
Restantele la credite au atins in noiembrie nivelul minim al ultimilor doi ani si jumatate

Valoarea restantelor la credite s-a redus in noiembrie cu 21,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 26,8 miliarde lei, si cu 0,5% fata de octombrie, ajungand la nivelul minim in ultimii doi ani si jumatate, dupa ce a scazut sapte luni consecutiv, potrivit datelor publicate astazi de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Volumul creditelor restante, la minimul ultimilor doi ani

Volumul creditelor restante s-a redus, in noiembrie, cu 21,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 26,8 miliarde lei, si cu 0,5% fata de octombrie, ajungand la nivelul minim in ultimii doi ani si jumatate, dupa ce a scazut sapte luni consecutiv, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei. in octombrie, restantele la credite se situau la 26,96 miliarde lei, iar in noiembrie anul trecut erau de 34,08 miliarde lei.

Restantele la credite au continuat sa scada in noiembrie (raport)

Datele INS indica scaderea restantelor la credite pentru a saptea luna consecutiv in noiembrie, cu un ritm lunar de 0. 5%, pana la 26. 8 miliarde RON nivelul minim din luna vara anului 2012). Comparativ cu noiembrie 2013 volumul creditelor restante s-a diminuat cu 21. 3%, iar raportat la finalul anului trecut declinul consemnat este de 18%. Astfel, rata restantelor la credite a scazut pentru a saptea luna la rand in noiembrie, la 12. 43%, nivelul minim de la finalul anului 2012 dupa cum se poate nota in graficul alaturat), se arata intr-un raport al Bancii transilvania, destinat investitorilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )