Libnet.ro
UNICEF

21:00

Restrictii de circulatie saptamana viitoare in Bucuresti, pentru parada de Ziua Nationala

Hotnews Hotnews,
Restrictii de circulatie saptamana viitoare in Bucuresti, pentru parada de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere Bucuresti, vor fi dispuse masuri in sensul fluidizarii si restrictionarii traficului, in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti sau atunci cand situatia va impune acest lucru. continuă pe Hotnews

incep pregatirile pentru parada de Ziua Nationala

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza vor participa luni, 26 noiembrie, si miercuri, 28 noiembrie, de la ora 11. 00, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti, arata un comunicat de presa.

Trafic rutier restrictionat in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Potrivit Brigazii Rutiere.

Peste 1.500 de militari participa la pregatirile pentru parada de 1 Decembrie.

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa, luni si miercuri, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti. Potrivit unui comunicat al MApN, pregatirile vor incepe de la ora 11. Ministerul Apararii Nationale va participa anul acesta la Parada organizata la 1 Decembrie cu peste 1. 300 de militari, tehnica de lupta ale tuturor .

Rovinieta prin SMS si internet, de saptamana viitoare.

Plata rovinietei se va putea face suplimentar si prin SMS sau pe un portal dedicat de internet. Se asteapta ca posibilitatea sa devina efectiva saptamana viitoare, dupa intrarea in vigoare a unui ordin al ministrului Transporturilor in acest sens. Potrivit unei propuneri de act legislativ aparuta pe site-ul de internet al ministerului si care modifica un ordin al ministrului Transporturilor din 2010, tariful de utilizare a drumurilor va putea fi achitat si prin plati facute pe un .

Peste 1.500 de cadre militare dar si ofiteri MApN, MAI, SRI si SPP participa la pregatirile pentru parada militara

Peste 1. 500 de militari si tehnica militara apartinand MApN, MAI, SRI si Serviciului de Protectie si Paza vor participa, luni si miercuri, la pregatirile pentru parada militara organizata cu ocazia Zilei.

Trafic restrictionat in Capitala, incepand de luni, pentru parada militara de 1 Decembrie

Circulatia auto va fi restrictionata in Capitala, in zona Arcul de Triumf, luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru desfasurarea antrenamentelor si paradei militare de Ziua Nationala a Romaniei,.

Circulatia auto, restrictionata in Capitala, de luni, pentru parada militara de 1 Decembrie

Brigada Rutiera Bucuresti anunta ca circulatia auto va fi restrictionata in Capitala, in zona Arcul de Triumf, luni, miercuri si sambata, 1 decembrie, pentru desfasurarea antrenamentelor si paradei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3535 seconds )