Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un retailer de moda refuza ajutorul de 30 de milioane de lire sterline oferite de stat

Adevărul Adevărul,
Un retailer de moda refuza ajutorul de 30 de milioane de lire sterline oferite de stat

Un retailer de moda a anuntat ca refuza ajutorul de stat de 30 de milioane de lire sterline cu care ar fi trebuit sa-i plateasca pe angajatii trimisi in lomaj tehnic. continuă pe Adevărul

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline 890 milioane de dolari) pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE, la sfarsitul acestui an, a anuntat duminica secretarul guvernului, Michael Gove, transmite Reuters.

Primark refuza un ajutor guvernamental de 30 de milioane de lire sterline

Retailerul de moda Primark, detinut de grupul AB Foods, a anuntat ca nu va profita de programul de sprijin din partea guvernului britanic destinat platirii angajatilor care revind din somaj tehnic.

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite

Marea Britanie va cheltui 705 milioane de lire sterline pentru infrastructura de la granite, pentru a facilita fluxul comercial dupa expirarea acordului de tranzitie cu UE, la sfarsitul acestui an.

Roman prins de politistii britanici cu cocaina de 1,2 milioane de lire sterline. Avea ca paravan un aprozar

In autoutilitara cu care romanul transporta legume si fructe, autoritatile britanice au descoperit, la terminalul Channel Tunnel si 15 kilograme de stupefiante.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 2,30 milioane de euro pe BVB

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 11,13 milioane de lei 2,30 milioane de euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )