Libnet.ro
UNICEF

16:30

Reteta castigatoare a lui Boris Johnson pentru alegerile din Marea Britanie. Brexit, Trump si pericolul secesiunii

Hotnews Hotnews,
 Reteta castigatoare a lui Boris Johnson pentru alegerile din Marea Britanie. Brexit, Trump si pericolul secesiunii

Lets get Brexit done a fost mesajul cel mai folosit in campania electorala de premierul Boris Johnson. Cand integritatea si onestitatea ii erau puse sub semnul indoielii, prim-ministrul spunea Lets get Brexit done. Ce va face pentru a reduce criminalitatea si a rezolva problemele din sistemul de sanatate? Lets get Brexit done. Acordul de retragere din blocul comunitar izoleaza Irlanda de Nord de restul Regatului Unit? invariabil raspunsul premierului era Lets get Brexit done. continuă pe Hotnews

Ce inseamna pentru Brexit victoria lui Boris Johnson in alegerile din Marea Britanie

Victoria Partidului Conservator al lui Boris Johnson din alegerile britanice de joi pune Brexitul in linie dreapta, insa acesta este doar inceputul.

Alegeri in Regatul Unit. Boris Johnson a obtinut o victorie rasunatoare

Victorie zdrobitoare pentru Partidul Conservator al premierului Boris Johnson, in alegerile anticipate din Marea Britanie.

Trump il felicita pe Johnson pentru victoria sa in alegerile legislative anticipate

Presedintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic in exercitiu Boris Johnson pentru marea sa victorie in alegerile legislative anticipate de joi, care deschid acum calea unui acord comercial cu Statele Unite, relateaza Reuters.

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

Brexitul, doar o chestiune de timp. Boris Johnson a castigat categoric alegerile parlamentare din Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Partidul Conservator, condus de anti-europeanul Boris Johnson, a castigat categoric alegerile parlamentare anticipate din Mare Britanie, organizate joi. Potrivit BBC, numaratoarea provizorie.

Boris Johnson, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria conservatorilor in alegerile legislative: Traim in cea mai mare democratie din lume

Premierul britanic Boris Johnson, al carui partid a castigat detasat alegerile parlamentare conform exit-poll-urilor, a multumit tuturor celor au votat, carr au fost voluntari in campanie concluzia sa fiind: Traim in cea mai mare democratie din lume.

Alegerile din Marea Britanie si pericolul separatist. Conservatorii au castigat batalia pentru Brexit, dar nationalistii au iesit invingatori in Scotia si Irlanda de Nord

Rezultatul alegerilor anticipate din Marea Britanie ofera un sprijin puternic premierului conservator Boris Johnson de a pune in practica iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana luna viitoare. Potrivit exit-poll-urilor, Conservatorii au obtinut 368 de mandate, cu 50 mai multe decat la ultimele alegeri, din 2017, pe care, de asemenea, le-au castigat. Nationalistii au obtinut mai multe mandate decat unionistii in Irlanda de Nord si Scotia.

BORIS JOHNSON: Sa realizam Brexitul!

Premierul britanic in exercitiu Boris Johnson a devenit, vineri, unul dintre cei mai puternici oameni din Regatul Unit, in urma triumfului sau in alegerile legislative anticipate, care-i permite sa-si onoreze promisiunea de a scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 ianuarie, dupa trei ani si jumatate de sfasieri.

Guardian: Acesta e un scrutin despre Brexit. Dar Boris Johnson nu va infaptui Brexit-ul

Exista un singur motiv pentru care alegerile de astazi au loc: Brexit. Sase saptamani mai tarziu, alegerile din 2019 sunt tot niste alegeri despre Brexit. Poate ca tu ai vrea sa fie despre alte lucruri. Poate ca esti satul si iritat de toata cearta despre Brexit. Toate acestea nu sunt insa decat fuga de realitate,potrivit The Guardian, citat de Rador.

Revolta in Marea Britanie dupa victoria zdrobitoare a lui Boris Johnson. Protestatarii furiosi s-au batut cu fortele de ordine (VIDEO)

In timp ce premierul conservator Boris Johnson a sarbatorit victoria zdrobitoare in alegerile legislative anticipate, in tabara stangii britanice s-au instaurat frustrarea si descurajarea. Sute de protestatari zg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )