Libnet.ro
UNICEF

14:30

Reteta celor mai bune muraturi. Te va face sa te lingi pe degete!

B1 B1,
Reteta celor mai bune muraturi. Te va face sa te lingi pe degete!

In aceasta perioada, toate gospodinele dau pe branci pentru a pregati muraturile pentru iarna ce vine. Pentru a prepara muraturi ca la mama acasa, care te vor face sa-ti lingi pe degete, ai nevoie de:. continuă pe B1

Topul celor mai bune bancuri cu francezi. Cum atragi atentia unui ospatar francez?

Bancurile legate de francezi sunt printre cele mai amuzante. Va prezentam in continuare o selectie a celor mai bune bancuri ce au in prim-plan francezii.

VIDEO Drumul de vis care leaga muntele de mare. Soseaua canadiana inclusa in topul celor mai bune calatorii cu masina

Autostrada Marii catre Munte este o portiune de 95 de kilometri din Autostrada 99 a Canadei si traverseaza cele mai frumoase peisaje din Columbia Britanica. Privelistile pot fi admirate fie cu masina, fie cu bicicleta.

Primarii celor mai mari patru orase din vestul tarii au format o alianta care si propune sa le conecteze prin autostrazi si linii ferate de mare viteza

Primarii celor patru mari orase din vestul tarii - Cluj Napoca, Timisoara, Oradea si Arad - au creat o alianta care isi propune sa le conecteze prin autostrazi si linii ferate de mare viteza. Pentru viitoarele proiecte, edilii nu stau la mila Bucurestiului si vor sa obtina finantare direct de la Bruxelles, scrie Gazeta de Cluj.

Topul celor mai bine vazuti lideri mondiali

De la sfarsitul lunii mai pana la inceputul lunii august, Centrul de Cercetare Pew a contactat peste 26. 000 de persoane, din 25 de tari, si le-a pus o serie de intrebari despre perceptiile lor asupra SUA si.

Nicolas Maduro conduce topul celor mai lungi discursuri de la ONU din acest an

Cu o interventie de circa 48 de minute, presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a furnizat in acest an cel mai lung discurs din cadrul Adunarii Generale a ONU, a carei cea de-a 73-a editie s-a incheiat luni la New York, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )