Libnet.ro
UNICEF

19:45

RETROSPECTIVA Evenimentele care au marcat anul 2014 in Vrancea

Adevărul Adevărul,
RETROSPECTIVA Evenimentele care au marcat anul 2014 in Vrancea

Anul 2014 a inceput cu declararea actorului Radu Beligan drept cetatean de onoare al judetului Vrancea si s-a finalizat cu vizita familiei regale la Focsani, de Ziua Nationala. continuă pe Adevărul

VIDEO Filmele care au marcat anul 2014

Adevarul va propune o trecere in revista a productiilor cinematografice care au marcat anul 2014, fie din cauza controverselor pe care le-au starnit, fie efectelor speciale impresionante sau gratie jocurilor actoricesti de exceptie.

RETROSPECTIVA. Evenimentele care au marcat judetul Dambovita in 2014

Anul 2014 nu a fost deloc unul linistit pentru judetul Dambovita. Pe adevarul. ro ati putut citi ample materiale despre politicienii trimisi in Parlament, care au avut si au in continuare probleme cu legea, dar si ati putut urmari si drama miilor de locuitori din zonele fierbinti din judet, care au avut de suferit de pe urma inundatiilor si a alunecarilor de teren.

Evenimentele care au marcat Clujul in 2014: de la scandalul de coruptie al lui Horea Uioreanu la inaugurarea fabricii Bosch la Jucu

Scandalurile de coruptie in care au fost implicat Horea Uioreanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, sentintele definitive date in cazurile lui Sorin Apostu, fostul primar al Clujului, si Uioreanu junior au marcat Clujul in 2014. in mai, Bosch deschidea, in comuna Jucu, de unde a plecat Nokia, o fabrica, iar in toamna s-a inaugurat cea mai moderna sala polivalenta din tara.

RETROSPECTIVA 2014: Dosarele de rasunet care au marcat anul: santaj la cel mai inalt nivel si primul prefect din istoria Romaniei arestat pentru coruptie

Intre timp, Mariana Rarinca, galateanca care a incercat sa o santajeze pe presedinta ICCJ Livia Stanciu, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare, in vreme ce fostul prefect Emanoil Bocaneanu este din nou in arest preventiv pentru un alt dosar de coruptie.

RETROSPECTIVA Vasluienii care au revoltat opinia publica in 2014. Cazurile care au facut inconjurul tarii

Saracia, consumul de alcool, lipsa de educatie au facut ca si in anul 2014, judetul Vaslui sa iasa in evidenta pe plan national cu serie de evenimente care au atras oprobriul public. Mama alcoolica care se prabuseste peste copil, fetita infometata, care cantarea doar 4 kilograme la 5 ani, tatal filmat in timp ce isi agresa fiica sunt doar cateva din evenimentele care au starnit revolta opiniei publice.

Anul 2014: negru pentru politicieni, bun pentru investitii. Evenimentele anului, petrecute in Hunedoara

Anul 2014 a fost fost dificil pentru cei mai importanti politicieni din judetul Hunedoara. in 2014 seful CJ Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut pentru fapte de coruptie, iar rivalul sau, deputatul Mircia Muntean, a ajuns intr-o postura penibila, in seara zilei in care l-a insotit pe premierul Victor Ponta, aflat in campanie electorala in judetul Hunedoara.

Dezvoltatorii imobiliari: anul 2014 a marcat iesirea din criza a pietei rezidentiale

Dezvoltatorii imobiliari sustin ca anul 2014 a insemnat iesirea din criza a pietei imobiliare, pe fondul unei cereri in crestere determinata de ieftinirea creditarii, dar si a programului Prima Casa si a TVA de 5%.

Opinii impartite privind realizarile guvernarii din anul 2014

In timp ce unii experti considera ca fosta guvernare a reusit sa obtina unele realizari in anul 2014, altii, dimpotriva, cred ca anul care se sfarseste a fost unul absolut ratat pentru guvernanti. Opiniile contradictorii au fost expuse in cadrul emisiunii Replica de la postul de televiziune Prime, transmite IPN.

Cele mai importante evenimente din judetul Gorj din anul 2014: anchete penale de rasunet, performante sportive si Oscarul in turism

Anul 2014 a fost pentru gorjeni plin de evenimente. Cel mai important a fost deschiderea mall-ului din Targu Jiu, primul centrul comercial de acest fel. Echipa de baschet Energia a produs o mare surpriza, castigarea Cupei Romaniei. De asemenea, unii dintre cei mai importanti gorjeni au fost trimisi in judecata si condamnati.

FOTO Anul 2014 pentru miscarea unionista

Retrospectiva anului in fotografii // Mai mult ca oricand, in 2014 subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania a tinut capul de afis in agenda publica. Semnarea acordului de asociere a Republicii Moldova cu Romania, desemnarea limbii romane ca limba oficiala precum si eliminarea obligativitatii limbii ruse in scoli au fost dublate de catre eforturile societatii civile pentru apropierea reunirii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )