Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Filmele care au marcat anul 2014

Adevărul Adevărul,
VIDEO Filmele care au marcat anul 2014

Adevarul va propune o trecere in revista a productiilor cinematografice care au marcat anul 2014, fie din cauza controverselor pe care le-au starnit, fie efectelor speciale impresionante sau gratie jocurilor actoricesti de exceptie. continuă pe Adevărul

Opinii impartite privind realizarile guvernarii din anul 2014

In timp ce unii experti considera ca fosta guvernare a reusit sa obtina unele realizari in anul 2014, altii, dimpotriva, cred ca anul care se sfarseste a fost unul absolut ratat pentru guvernanti. Opiniile contradictorii au fost expuse in cadrul emisiunii Replica de la postul de televiziune Prime, transmite IPN.

VIDEO Omul-Paianjen incheie anul la inaltime. Demonstratie cu monociclu pe un pod din Resita

Timisoreanul Flaviu Cernescu a fost unul din personajele importante ale anului 2014. Amatorul de sporturi extreme a uluit in acest an prin curaj si nebunie .

VIDEO Omul-Paianjen incheie anul la inaltime. Demonstratie cu monociclul pe un pod din Resita

Timisoreanul Flaviu Cernescu a fost unul dintre personajele importante ale anului 2014. Amatorul de sporturi extreme a uluit in acest an prin curaj si nebunie .

RETROSPECTIVA |Anul 2014, reflectat pe prima pagina a ziarului Adevarul

O privire inapoi in arhiva din acest an a ziarului Adevarul reprezinta un argument pentru ideea de presa tiparita. Puterea pe care o emana un mesaj de prima pagina este o reteta pe care internetul nu a gasit-o inca. Iar anul capata sens atunci cand il revezi fila cu fila, pe hartia de ziar.

Spitalele din Ialomita incheie anul 2014 pe plus. Sanatate de 3,4 milioane de lei in luna decembrie

Temerile directorilor de spitale ca vor ramane fara fonduri la sfirsit de an sunt risipite de oficialii Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Ialomita. Asa se face ca cele 4 unitati medicale din judet vor beneficia de 3,4 milioane lei pentru a-si putea desfasura activitatea si in luna decembrie.

Subiectele zilei: Regii nametilor care fac bani din afacerile cu zapada. Romania, sub amenintarea codului rosu de ninsori si viscol; Mafia retrocedarilor, mai tare decat Ambasada SUA; Anul 2014, cel mai devastator pentru aviatie?

Un an negru pentru Uniunea Europeana. 2014 a fost un an dominat de masive framantari sociale si economice in Uniunea Europeana. La toate acestea s-a adaugat si criza din Ucraina. Insa tocmai confruntarea cu Rusia le-a amintit multora importanta unitatii. Topul ultimelor reduceri din 2014. Lista celor mai bune oferte din magazine. Decembrie este luna reducerilor in mall-urile bucurestene. Chiar daca Craciunul a trecut, iar goana dupa cadouri pare sa fi sfarsit, in marile centre comerciale din Capitala gasesti in continuare forfota mare.

Top 10 cele mai vizionate filme in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al.

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, cel mai vizionat film in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i.

VIDEO Cum s-a schimbat lumea tehnologiei intr-un singur an

Anul 2014 a insemnat unul al schimbarilor in lumea tehnologiei. S-au vandut si s-au cumparat companii, s-au schimbat sefi si noi sisteme de operare au ajuns pe piata.

FOTO Campionii Clubului Wazary Dojo. Sportivii care au adus Barladului 166 de medalii de aur, argint si bronz

Anul 2014 a fost plin de rezultate de exceptie pentru sportivii Clubului Wazary Dojo Barlad. Pentru rezultate deosebite au primit titlul Sportivul anului 2014 trei campioni: Stefania Teletin, Angelica Codreanu si Teodor Chiper.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )