Libnet.ro
UNICEF

18:00

Anul 2014: negru pentru politicieni, bun pentru investitii. Evenimentele anului, petrecute in Hunedoara

Adevărul Adevărul,
Anul 2014: negru pentru politicieni, bun pentru investitii. Evenimentele anului, petrecute in Hunedoara

Anul 2014 a fost fost dificil pentru cei mai importanti politicieni din judetul Hunedoara. in 2014 seful CJ Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut pentru fapte de coruptie, iar rivalul sau, deputatul Mircia Muntean, a ajuns intr-o postura penibila, in seara zilei in care l-a insotit pe premierul Victor Ponta, aflat in campanie electorala in judetul Hunedoara. continuă pe Adevărul

2014, un an negru pentru aviatie: Teoria care arata ce legatura este intre nationalitate si comportamentul pilotilor

Anul 2014 a fost unul negru pentru aviatia malaeziana. in luna martie, cursa MH 370, cu 239 de oameni la bord, a disparut in Oceanul Indian, in conditii neelucidate pana in prezent. Cateva luni mai.

RETROSPECTIVA Evenimentele care au marcat anul 2014 in Vrancea

Anul 2014 a inceput cu declararea actorului Radu Beligan drept cetatean de onoare al judetului Vrancea si s-a finalizat cu vizita familiei regale la Focsani, de Ziua Nationala.

Subiectele zilei: Regii nametilor care fac bani din afacerile cu zapada. Romania, sub amenintarea codului rosu de ninsori si viscol; Mafia retrocedarilor, mai tare decat Ambasada SUA; Anul 2014, cel mai devastator pentru aviatie?

Un an negru pentru Uniunea Europeana. 2014 a fost un an dominat de masive framantari sociale si economice in Uniunea Europeana. La toate acestea s-a adaugat si criza din Ucraina. Insa tocmai confruntarea cu Rusia le-a amintit multora importanta unitatii. Topul ultimelor reduceri din 2014. Lista celor mai bune oferte din magazine. Decembrie este luna reducerilor in mall-urile bucurestene. Chiar daca Craciunul a trecut, iar goana dupa cadouri pare sa fi sfarsit, in marile centre comerciale din Capitala gasesti in continuare forfota mare.

Alina Gorghiu, mesaj pentru politicieni: Modestia, decenta si munca trebuie sa ne ghideze pe termen nelimitat

Recent aleasa la sefia PNL, Alina Gorghiu, isi prezinta, intr-o postare pe Facebook, concluziile anului politic 2014. Totodata, aceasta transmite un mesaj pentru politicieni: Suntem obligati sa ne fixam un.

Opinii impartite privind realizarile guvernarii din anul 2014

In timp ce unii experti considera ca fosta guvernare a reusit sa obtina unele realizari in anul 2014, altii, dimpotriva, cred ca anul care se sfarseste a fost unul absolut ratat pentru guvernanti. Opiniile contradictorii au fost expuse in cadrul emisiunii Replica de la postul de televiziune Prime, transmite IPN.

Cele mai importante evenimente din judetul Gorj din anul 2014: anchete penale de rasunet, performante sportive si Oscarul in turism

Anul 2014 a fost pentru gorjeni plin de evenimente. Cel mai important a fost deschiderea mall-ului din Targu Jiu, primul centrul comercial de acest fel. Echipa de baschet Energia a produs o mare surpriza, castigarea Cupei Romaniei. De asemenea, unii dintre cei mai importanti gorjeni au fost trimisi in judecata si condamnati.

Dezvoltatorii imobiliari: anul 2014 a marcat iesirea din criza a pietei rezidentiale

Dezvoltatorii imobiliari sustin ca anul 2014 a insemnat iesirea din criza a pietei imobiliare, pe fondul unei cereri in crestere determinata de ieftinirea creditarii, dar si a programului Prima Casa si a TVA de 5%.

VIDEO Filmele care au marcat anul 2014

Adevarul va propune o trecere in revista a productiilor cinematografice care au marcat anul 2014, fie din cauza controverselor pe care le-au starnit, fie efectelor speciale impresionante sau gratie jocurilor actoricesti de exceptie.

Simona Halep: Sper ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau chiar mai bun

Jucatoarea Simona Halep, numarul 3 WTA, a declarat, luni, la plecarea in China, unde in perioada 4-10 ianuarie va participa la turneul de la Shenzhen, ca isi doreste ca noul an sa fie la fel ca 2014 sau.

FOTO Anul 2014 pentru miscarea unionista

Retrospectiva anului in fotografii // Mai mult ca oricand, in 2014 subiectul unirii Republicii Moldova cu Romania a tinut capul de afis in agenda publica. Semnarea acordului de asociere a Republicii Moldova cu Romania, desemnarea limbii romane ca limba oficiala precum si eliminarea obligativitatii limbii ruse in scoli au fost dublate de catre eforturile societatii civile pentru apropierea reunirii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )