Libnet.ro
UNICEF

20:30

Reuters: Administratia Trump va anunta luni noi sanctiuni impotriva Iranului

Hotnews Hotnews,
 Reuters: Administratia Trump va anunta luni noi sanctiuni impotriva Iranului

Administratia Donald Trump va anunta, luni, sanctiuni impotriva a zeci de persoane si entitati implicate in programele balistic si nuclear ale Iranului, afirma un oficial american citat de Reuters, potrivit Mediafax. Franta, Marea Britanie si Germania contesta dreptul SUA de a reimpune sanctiuni ale ONU impotriva Iranului Rusia denunta si ea declaratia unilaterala a SUA. continuă pe Hotnews

America, lovitura dura pentru chinezi. TikTok si WeChat, interzise in Statele Unite: ce a decis Administratia Trump

TikTok si WeChat vor fi interzise in Statele Unite, potrivit unui nou set de reguli adoptate de Administratia Trump. Statele Unite au pus de multa vreme gand rau aplicatiilor provenite din.

Trump si-a reluat atacul impotriva votului prin posta, printr-o postare pe Twitter

Presedintele american Donald Trump si-a reluat joi atacul impotriva votului prin posta, printr-o postare pe Twitter, sugerand ca rezultatul alegerilor prezidentiale din 2020 nu va putea fi stabilit cu exactitate si ca ar putea sa il submineze pe oricare castigator, inclusiv pe el. Twitter a plasat un avertisment pe postarea presedintelui, pentru a semnala ca aceasta ar putea contine informatii inselatoare, transmite Reuters, conform news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )