Libnet.ro
UNICEF

05:00

Revelion 2017: Ce evenimente sunt organizate, in tara, in noaptea de Anul Nou

România Liberă România Liberă,
Revelion 2017: Ce evenimente sunt organizate, in tara, in noaptea de Anul Nou

Orasele din intreaga tara s-au pregatit pentru noaptea de Revelion cu focuri de artificii si concerte in aer liber, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Revelion 2017. Bucurestenii sunt invitati, in Piata George Enescu, sa petreaca noaptea dintre ani alaturi de artisti romani de marca

Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni, pe 31 decembrie 2016, incepand cu ora 17. 00, la petrecerea de Revelion care se va desfasura in Piata George Enescu.

Ultimele pregatiri de Revelion 2017 la Baile Herculane

Hotelierii, dar si proprietarii de pensiuni din statiunea Baile Herculane pun la punct ultimele detalii in ceea ce priveste noaptea de Revelion. Petreceri tematice, cu preparate frantuzesti si relaxare cu bai revitalizante in lapte si miere, dar si bucate traditionale ii asteapta pe turistii care anul acesta au ales sa petreaca aici noaptea dintre ani.

Romania petrece in strada. Revelion 2017 in marile piete din toata tara: artificii, jocuri de lumini si concerte

Romanii care aleg sa sarbatoreasca trecerea in 2017 in aer liber au parte de obisnuitele artificii si de concerte ale unor artisti faimosi si mai putini celebri. Daca din unele orase lipsesc fie sampania, fie concertele, in schimb peste tot sunt artificii.

Revelion 2017 in Piata George Enescu: Primaria Capitalei a pregatit o super petrecere care va electriza Bucurestiul

Primarul General, Gabriela Firea, ii invita pe bucuresteni, si nu numai, sa petreaca Revelionul in Piata George Enescu ! in noaptea dintre ani, Primaria Capitalei a pregatit un.

Revelion 2017 Vaslui. Motivele pentru care municipalitatea nu mai invita vedete la petrecerea dintre ani

La Vaslui, Revelionul 2017 va fi sarbatorit in Centrul Civic, cu formatii si artisti locali, fara nume sonore din showbiz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )