Libnet.ro
UNICEF

06:30

Revelion 2017. Bucurestenii sunt invitati, in Piata George Enescu, sa petreaca noaptea dintre ani alaturi de artisti romani de marca

România Liberă România Liberă,
Revelion 2017. Bucurestenii sunt invitati, in Piata George Enescu, sa petreaca noaptea dintre ani alaturi de artisti romani de marca

Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni, pe 31 decembrie 2016, incepand cu ora 17. 00, la petrecerea de Revelion care se va desfasura in Piata George Enescu. continuă pe România Liberă

Revelion 2017 in Piata George Enescu: Primaria Capitalei a pregatit o super petrecere care va electriza Bucurestiul

Primarul General, Gabriela Firea, ii invita pe bucuresteni, si nu numai, sa petreaca Revelionul in Piata George Enescu ! in noaptea dintre ani, Primaria Capitalei a pregatit un.

Restricitii de circulatie in zona Pietei George Enescu, pentru petrecerea de Revelion

Circulatia rutiera va fi inchisa incepand de vineri pe mai multe artere din zona Pietei George Enescu, unde, sambata, va avea loc Revelionul 2016-2017, a anuntat Brigada Rutiera Bucuresti.

Circulatie inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, pentru petrecerea de Revelion

Circulatia va fi inchisa in zona Pietei George Enescu din Capitala, de vineri pe strada Franklin, iar de sambata, ora 20. 00, pana duminica, la ora 02. 00, pe Calea Victoriei si pe strazile Stirbei Voda, George Enescu, Episcopiei, Constantin Esarcu, Dem.

Ultimele pregatiri de Revelion 2017 la Baile Herculane

Hotelierii, dar si proprietarii de pensiuni din statiunea Baile Herculane pun la punct ultimele detalii in ceea ce priveste noaptea de Revelion. Petreceri tematice, cu preparate frantuzesti si relaxare cu bai revitalizante in lapte si miere, dar si bucate traditionale ii asteapta pe turistii care anul acesta au ales sa petreaca aici noaptea dintre ani.

Revelion 2017 Vaslui. Motivele pentru care municipalitatea nu mai invita vedete la petrecerea dintre ani

La Vaslui, Revelionul 2017 va fi sarbatorit in Centrul Civic, cu formatii si artisti locali, fara nume sonore din showbiz.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )