Libnet.ro
UNICEF

22:30

Revelionul de la Bruxelles, anulat din cauza teroristilor

România Liberă România Liberă,
Revelionul de la Bruxelles, anulat din cauza teroristilor

Primarul Bruxellesului a anuntat miercuri seara la televiziunea belgiana anularea festivitatilor de Anul Nou si a focurilor de artificii din cauza amenintarii cu atentate, scrie AFP. continuă pe România Liberă

Bruxelles: anularea festivitatilor de Anul Nou si a focurilor de artificii din cauza amenintarii cu atentate

Primarul Bruxellesului a anuntat miercuri seara la televiziunea belgiana anularea festivitatilor de Anul Nou si a focurilor de artificii din cauza amenintarii cu atentate, scrie AFP.

Curse aeriene anulate din cauza vremii

Compania aeriana nationala Turkish Airlines a anulat, miercuri, 142 de zboruri catre si din Istanbul si a avertizat asupra unor restrictii in traficul aerian in zilele urmatoare din cauza viscolului,.

Kendall Jenner, la spital din cauza epuizarii

A fost un an greu pentru Kendall Jenner, asa ca nu e de mirare ca modelul a fost nevoita sa se interneze in spital din cauza epuizarii. Iar frumoasa recunoaste ca nu vrea sa-si faca o lista pentru anul viitor.

Turcia: 142 de zboruri ale companiei Turkish Airlines, anulate din cauza prognozelor meteo

142 de zboruri ale companiei aeriene Turkish Airlines spre si dinspre Istanbul au fost anulate, din cauza prognozelor de ninsori abundente.

Faze Tari: Au facut sex in tramvai la ora 11! Au fost fotografiati; Nevoiti sa se mute din cauza colectiei uriase de obiecte Star Wars; Noua descoperiri socante din curtile oamenilor. Bombe, dinozauri si oase

Un calugar a castigat Vocea Rusiei! Cum a cantat in finala. Aparitia mea pe scena a entuziasmat si agitat oamenii. Cand te uiti la televizor. Acest copil isi roteste capul la 180 de grade! Uite ce se intampla cu gatul lui cand face asta. Imaginile au socat mii de oameni din intreaga.

Guvernul pus la zid de marile retele comerciale din cauza unei legi aberante

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania solicita din nou Guvernului sa regandeasca de urgenta sistemul de autorizare a activitatilor comerciale si cere un termen de conformare de un an, pe fondul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )