Libnet.ro
UNICEF

06:00

Revine inflatia. Preturile reincep sa creasca. Alimentele, cele mai mari scumpiri

România Liberă România Liberă,
Revine inflatia. Preturile reincep sa creasca. Alimentele, cele mai mari scumpiri

Luna ianuarie 2017 poate insemna un punct de cotitura pentru evolutia economiei romanesti. continuă pe România Liberă

Cele mai transparente aparitii pe catwalk de la New York Fashion Week

Calvin Klein a impresionat saptamana aceasta cu noua colectie prezentata la New York Fashion Week. Multe iesiri pe podium au beneficiat de materiale tranparente si decupaje indraznete. Si nu a fost singurul brand care s-a remarcat prin controverse. Iata cele mai transparente aparitii pe catwalk de la New York Fashion Week.

Un roman a realizat una din cele mai bune fotografii din 2016

Un roman a realizat una din cele mai buna fotografii din 2016. Vadim Ghirda a luat premiul al doilea la World Press Photo 2017. Iata care este instantaneul realizat care a impresionat specialistii.

Cele mai toxice tari din lume

Arabia Saudita si Kuweitul sunt cele mai toxice tari din lume. Aceasta este concluzia unui raport realizat de grupul The Eco Experts, care a luat in calcul 135 de state, relateaza Business Insider.

Top 10 cele mai frumoase flori din lume

Cele mai frumoase flori din lume se bucura de o mare popularitate. Nici in acest caz gusturile nu se discuta, dar aceste flori nu pot lasa indiferent pe nimeni.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie, cele mai multe trofee. Lista completa a castigatorilor VIDEO

Castigatori Grammy 2017: Adele si David Bowie au reusit sa obtina cele mai multe trofee la cea de-a 59-a gala de decernare a premiilor Grammy. Lista completa a castigatorilor, in continuare.

Salariile romanilor in luna decembrie. Topul activitatilor cu cele mai mari castiguri

Castigul salarial net a ajuns in luna decembrie a anului trecut la valori medii de 2. 354 lei, in crestere cu 182 de lei fata de luna precedenta, cel mai bine platiti fiind angajatii din cocserii si din rafinarii, iar cei mai prost platiti fiind cei din hoteluri si restaurante, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

Cum va arata ISHO din Timisoara, unde Ovidiu Sandor dezvolta unul dintre cele mai ambitioase proiecte imobiliare din Romania

Omul de afaceri Ovidiu Sandor, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati antreprenori romani din domeniul imobiliar, a demarat la inceputul acestui an lucrarile proiectului ISHO din Timisoara, un ansamblu mixt de birouri si rezidential, situat in zona.

Cele mai tari bancuri cu si pentru tocilari. Cum face sex o tocilara

Va prezentam o selectie ale celor mai interesante si amuzante bancuri despre sau pentru tocilari. Va invitam sa ne scrieti propriile glume pe aceasta tema la sectiunea de comentarii.

Cele mai frumoase filme de dragoste ale anului 2016 VIDEO

Anul 2016 a oferit cinematografiei cateva filme romantice numai bune de vazut in doi. Adevarul va prezinta lista celor mai bune filme de dragoste ale anului trecut, potrivit recenziilor criticilor de film de pe site-ul Rotten Tomatoes.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )