Libnet.ro
UNICEF

19:00

REVISTA PRESEI. Dan Voiculescu, dublu pontat pentru munca efectuata in inchisoare

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Dan Voiculescu, dublu pontat pentru munca efectuata in inchisoare

In ziarele de vineri citim despre Dan Voiculescu, care ar fi fost dublu pontat, astfel ca a efectuat ore de munca, in paralel cu orele alocate pentru cele 10 lucrari stiintifice scrise in inchisoare, dar si despre secretarii si subsecretarii de stat din Cabinetul Ponta, care si-au pastrat functiile in actualul Guvern. continuă pe România Liberă

Un Napoleon la Rahova. Dan Voiculescu, pontat de gardieni ca scrie si munceste in acelasi timp

Omul de afaceri Dan Voiculescu ar fi reusit performanta ca, in paralel cu timpul alocat scrierii de carti, sa acumuleze si ore de munca pretinzand ca a prestat diferite activitati. Acest lucru ar fi consemnat intr-o nota interna realizata de Administratia Nationala a Pentenciarelor, care a constatat mai multe nereguli la Penitenciarul Rahova, potrivit Hotnews.

Cum vrea Dan Voiculescu sa-si reduca pedeapsa din inchisoare

O nota interna realizata de Administratia Nationala a Penitenciarelor mentioneaza, intre alte probleme constatate la Rahova, si situatia detinutului Dan Voiculescu, care a reusit performanta ca, in paralel cu timpul alocat scrierii de carti, sa acumuleze si ore de munca pretinzand ca a prestat diferite activitati. Nota interna a ajuns, potrivit surselor HotNews, si la DNA, care s-a autosesizat pe 12 ianuarie, dupa izbucnirea scandalului scriitorilor din inchisori.

Micromineriada lui Dan Voiculescu si necazul mafiotului Giuseppe Gambino

Asadar, Antenele lui Dan Voiculescu au mai castigat o infrangere, pe care o adauga unui portofoliu deja impresionant de esecuri. A fost aceasta ultima dar nu stim daca si cea din urma micromineriada pe care, din spatele gratiilor, a orchestrat-o cunoscutul mogul. De acum incolo, daca vrem ca lucrurile sa nu se repete, mai importanti devin complicii sai de la varful statului.

REVISTA PRESEI 26.02.2016

ADEVARUL *Comisia Europeana pune sub semnul intrebarii legalitatea referendumului Ungariei Comisia Europeana pune sub semnul intrebarii legalitatea referendumului organizat de Ungaria in privinta cotelor de migranti, pentru ca risca sa incalce o strategie convenita la nivel european pentru a face fata fluxului de refugiati, relateaza Euronews.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )