Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum vrea Dan Voiculescu sa-si reduca pedeapsa din inchisoare

România Liberă România Liberă,
Cum vrea Dan Voiculescu sa-si reduca pedeapsa din inchisoare

O nota interna realizata de Administratia Nationala a Penitenciarelor mentioneaza, intre alte probleme constatate la Rahova, si situatia detinutului Dan Voiculescu, care a reusit performanta ca, in paralel cu timpul alocat scrierii de carti, sa acumuleze si ore de munca pretinzand ca a prestat diferite activitati. Nota interna a ajuns, potrivit surselor HotNews, si la DNA, care s-a autosesizat pe 12 ianuarie, dupa izbucnirea scandalului scriitorilor din inchisori. continuă pe România Liberă

Un Napoleon la Rahova. Dan Voiculescu, pontat de gardieni ca scrie si munceste in acelasi timp

Omul de afaceri Dan Voiculescu ar fi reusit performanta ca, in paralel cu timpul alocat scrierii de carti, sa acumuleze si ore de munca pretinzand ca a prestat diferite activitati. Acest lucru ar fi consemnat intr-o nota interna realizata de Administratia Nationala a Pentenciarelor, care a constatat mai multe nereguli la Penitenciarul Rahova, potrivit Hotnews.

Micromineriada lui Dan Voiculescu si necazul mafiotului Giuseppe Gambino

Asadar, Antenele lui Dan Voiculescu au mai castigat o infrangere, pe care o adauga unui portofoliu deja impresionant de esecuri. A fost aceasta ultima dar nu stim daca si cea din urma micromineriada pe care, din spatele gratiilor, a orchestrat-o cunoscutul mogul. De acum incolo, daca vrem ca lucrurile sa nu se repete, mai importanti devin complicii sai de la varful statului.

Politic Show: Semirazgandirea lui Iohannis: prea putin, prea vag. Ce spun specialistii de reactia presedintelui; Basescu i-a dat replica lui Dan Voiculescu: A primit un dos de palma peste gurita. Este un om care si-a turnat rudele la Securitate.; PSD cer

Cum foloseste Dragnea in favoarea sa majoritatea parlamentara Coalitia PSD-UNPR-ALDE s-a destramat, aparent, in momentul demisiei lui Victor Ponta de la. Traian Basescu a explicat declaratia cu abordarea heirupista data de Iohannis in cazul ANAF-trustul Intact: Teama de Voiculescu. Miza este una singura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )