Libnet.ro
UNICEF

20:15

REVISTA PRESEI. O dispozitie CONTROVERSATA emisa de Politia din Satu Mare da unda verde la infractiuni

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. O dispozitie CONTROVERSATA emisa de Politia din Satu Mare da unda verde la infractiuni

In ziarele de joi, citim un interviu cu sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, despre dispozitia controversata din Satu Mare care prevede ca politistii sa nu lucreze intre orele 22. 00, o analiza despre piata imobiliara din Polonia a ajuns la saturatie, dar si un material despre cum incearca contrabandistii cu tigari sa mituiasca politistii de frontiera. continuă pe România Liberă

REVISTA PRESEI. Dezvaluiri BOMBA ale detectivului angajat de Nichita pentru a-si spiona amanta

Din ziarele de miercuri, aflam ce dezvaluiri face detectivul particular angajat de Gheorghe Nichita pentru a-si spiona amanta, care este topul celor mai mari companii din Romania sau cum pot fi despagubiti asiguratii in cazul unul faliment. Citim, de asemenea si o analiza a celor trei ani de guvernare Ponta, dar si despre reteaua baietilor din jurul premierului.

REVISTA PRESEI. O noua era in domeniul bancar. Sistemul bancar romanesc se muta pe mobil

Din ziarele de marti, aflam ca bancarizarea Romaniei se va face de acum pe mobil, nu prin sucursale, piata materialelor de constructii si-a pierdut aproape 40% din valoare, statul si firmele pierd anual zeci de milioane de euro din cauza fenomenului contrafacerii, dar si ca aparatorii costumului popular romanesc sunt revoltati de imaginea Romaniei la expozitia universala de la Milano.

REVISTA PRESEI. Care sunt schimbarile sociale generate de lupta anticoruptie

Din ziarele de luni, aflam care sunt schimbarile sociale generate de lupta anticoruptie, mai multi ofiteri de la ISU Dobrogea sunt acuzati de hartuire sexuala, deciziile de impunere pentru 2014 incep sa soseasca, dar si ca PIB-ul real de pe trimestrul I 2015 a fost pentru prima data de la criza incoace mai mare decat cel din trimestrul III 2008.

REVISTA PRESEI 11.06.2015

ADEVARUL *Efectul Ponta: UNPR preia portofoliul Justitiei in ultima sedinta a PSD, baronii i-au cerut premierului Victor Ponta sa-l demita pe Robert Cazanciuc din functia de ministru al Justitiei.

REVISTA PRESEI 08.06.2015

ADEVARUL *Suspectul Victor Viorel Ponta se agata de fotoliul de premier Premierul Victor Ponta a anuntat ca refuza sa demisioneze din fruntea Guvernului si a pretins ca solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale impotriva sa in dosarul in care anchetat si senatorul Dan Sova este o incercare de rasturnare a actualului Guvern, din motive politicianiste.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )