Libnet.ro
UNICEF

23:31

REVISTA PRESEI. Europa, din nou sub teroare. Atentat dupa patru luni de alerta

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Europa, din nou sub teroare. Atentat dupa patru luni de alerta

Ziarele de miercuri analizeaza evenimentul care a zguduit inima Europei. Adevarul prezinta marturiile unei romance stabilite in Bruxelles, dupa atentate: E mult mai groaznic decat pare. E un adevarat cosmar! Nu se mediatizeaza tot! Vrem sa ne intoarcem in Romania, dar nu putem. Este vorba de o satmareanca stabilita de zece ani in Belgia, care le-a povestit cu greu rudelor din Satu Mare situatia din Belgia si felul cum autoritatile isi fac datoria si asta pentru ca in prima parte a zilei de marti, din cauza inchiderii liniilor telefonice, nu a putut lua legatura cu cei apropiati. continuă pe România Liberă

Bat clopote de nunta pentru Diana Dumitrescu? Actrita se pregateste sa imbrace, din nou, rochia de mireasa

Diana Dumitrescu traieste o poveste de dragoste ca in filme, la trei ani dupa divortul de regizorul Ducu Ion. Cei doi au socat pe toata lumea cu decizia despartirii, insa ambii si-au refacut viata si par sa fie mai fericiti ca niciodata. Apropiatii Dianei spun ca actrita se pregateste, din nou, de nunta.

Cum ar putea ajunge Elena Udrea, din nou, la inchisoare. Garantia cautiunii, plina de fraude

Elena Udrea ar putea ajunge din nou dupa gratii, avand in vedere ca DNA a pus sechestru pe Baile Boghis, cele care reprezinta garantia libertatii fostei blonde de la Cotroceni. Mai exact, afacerea .

BCE poate sa reduca din nou dobanzile

Banca Centrala Europeana BCE) poate sa reduca din nou dobanzile, daca relansarea economica a zonei euro nu va accelera, si ar putea, in circumstante extreme, sa ia in considerare tiparirea de bani si distribuirea lor directa catre populatie, a declarat, vineri, Peter Praet, membru in conducerea institutiei, citat de cotidianului italian La Repubblica.

REVISTA PRESEI. Miza retragerii Rusiei din Siria si perspectivele economiei in 2016

Rusia se retrage din Siria si vine la Kiev si Chisinau - anunta Adevarul, intr-o ampla analiza semnata de specialistul de politica externa Dan Dungaciu, care crede ca .

REVISTA PRESEI 23.03.2016

ADEVARUL *Atentate la Bruxelles Cel putin 20 de persoane au fost ucise si aproximativ 130 ranite in urma unei explozii produse marti dimineata in statia de metrou Maelbeek, situata in Cartierul European din Bruxelles. Aceasta explozie a avut loc la putin peste o ora de la altele doua produse pe Aeroportul Zaventem din capitala Belgiei si soldate cu cel putin 12 morti.

REVISTA PRESEI 22.03.2016

ADEVARUL *Christian Heinzmann, demis de la conducerea Tarom Consiliul de Administratie al Tarom a decis, luni noapte, revocarea lui Christian Heinzmann din functia de director general si din cea de accountable manager al companiei si numirea ca interimar in aceste functii a fostului director financiar Gabriel Stoe, au declarat pentru News. ro reprezentanti ai companiei. Consiliul de Administratie al Tarom s-a reunit luni seara, de la ora 21.

REVISTA PRESEI 21.03.2016

ADEVARUL *Dan Dungaciu: Rusia se retrage din Siria si vine la Kiev si Chisinau in ce fel anuntul neasteptat al mereu surprinzatorului Vladimir Putin afecteaza statutul estic al frontierei euroatlantice al carui principal pivot este Romania? Mai pe sleau spus, daca intelegerile de la masa ruso-euroatlantica, la care nu au participat in nici un caz nici Kievul nici Chisinaul, au vizat cele doua state vecine Romaniei. Si cu ce consecinte? Caci, daca nu esti la masa, risti sa fii in meniu.

REVISTA PRESEI INTERNATIONALE - 21.03.2016

FINANCIAL TIMES * CBI: Brexit-ul ar afecta economia 15 ani de la iesirea din UE Economia britanica ar putea pierde peste jumatate de milion de locuri de munca pana in 2020, daca tara va vota pentru iesirea din UE Brexit), si nu se va putea redresa pe deplin dupa impact decat dupa 15 ani, considera Carolyn Fairbairn, seful Confederation of British Industry - CBI.

Mayweather s-a dat din nou in spectacol. Video cu o masa plina de bani

Floyd Mayweather s-a retras din box, dar continua sa tina capul de afis cu prezentele sale periodice pe retelele de socializare, unde cel mai bine platit sportiv din lume isi etaleaza potenta financiara.

UNJR cere clarificarea procedurii prin care ministrul Justitiei a propus-o din nou pe Kovesi la conducerea DNA

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii sa amane audierea Laurei Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )