Libnet.ro
UNICEF

01:05

REVISTA PRESEI. Ce jocuri de culise face Traian Basescu dupa ce a aflat ca este urmarit penal

România Liberă România Liberă,
REVISTA PRESEI. Ce jocuri de culise face Traian Basescu dupa ce a aflat ca este urmarit penal

Ziarele de vineri scriu despre decesul vedetei R/B Prince, despre jocurile de culise ale fostului presedinte Traian Basescu, dar si despre scandalul de la Opera Nationala, care capata aspecte de telenovela. continuă pe România Liberă

Presedintele PMP, Traian Basescu, despre decizia in privinta lui Dragnea: Este mai grav sa furi voturi decat sa dai pui

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat vineri in urma decizei in dosarul lui Liviu Dragnea ca este mult mai grav sa furi voturi decat sa dai pui. in plus, liderul P.

De ce a renuntat Traian Basescu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri ca a renuntat la candidatura la Primaria Capitalei din cauza dosarului in care este suspectat de spalare de bani. Daca nu.

PMP va anunta candidatul la Primaria Capitalei. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Conducerea PMP s-a reunit intr-o sedinta pentru a decide candidatul PMP la Primaria Capitalei, urmand ca liderul partidului Traian Basescu sa anunte daca va candida sau nu la Primaria Capitalei sau va impune pe altcineva.

Dragnea: Din cate il stiu eu pe Traian Basescu nu cred ca, daca isi doreste sa candideze, il poate impiedica ceva

Nimic nu-l poate impiedica pe Traian Basescu sa candideze daca doreste sa faca acest lucru, a declarat Liviu Dragnea, in contextul in care s-a inceput urmarirea penala in cazul.

Liviu Dragnea arunca bomba in cazul candidaturii lui Traian Basescu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca fostul sef de stat Traian Basescu nu poate fi impiedicat sa candideze la Primaria Capitalei de dosarul penal instrumentat de Parchetul.

Elena Udrea: De cand cu ideea ca Traian Basescu ar putea intra in alegeri pentru PMB se tot dau semnale sa stea in banca lui

Fostul ministru al Transporturilor Elena Udrea a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca dosarul penal pe numele presedintelui MP Traian Basescu a aparut cu doar cateva zile inainte de incheierea termenului pentru depunerea candidaturilor la Primaria Capitalei.

Udrea: Cum mai sunt doar cateva zile in care se poate depune candidatura pentru Primarie, hopa si dosarul penal pe numele lui Traian Basescu!

Elena Udrea crede ca noul dosarul penal in care Traian Basescu este acuzat de spalare de bani se vrea a fi un mesaj ca fostul presedinte sa nu candideze la Primaria Capitalei.

Fostul presedinte Traian Basescu, urmarit penal pentru spalare de bani. Explicatiile liderului Miscarii Populare

Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului General a inceput, vineri, urmarirea penala a fostului presedinte Traian Basescu, pentru spalare de bani.

Traian Basescu este cercetat intr-un dosar pentru spalare de bani

Traian Basescu, fostul presedinte, este cercetat intr-un dosar penal, instrumentat de Parchetul General. Acesta este acuzat pentru spalare de bani, in legatura cu preluarea unui teren din zona Baneasa, au declarat surse judiciare, potrivit MEDIAFAX.

Traian Basescu, acuzat de spalare de bani in dosarul milionarului bacauan Costel Casuneanu, pentru tranzactiile imobiliare din Capitala

Tranzactiile imobiliare dintre Traian Basescu si milionarul bacauan Costel Casuneanu sunt cercetate din nou de procurori. Potrivit Realitatea. net, fostul presedinte al statului este acuzat oficial de spalare de bani, pentru fapte produse in perioada in care era primar al Capitalei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )