Libnet.ro
UNICEF

05:00

PMP va anunta candidatul la Primaria Capitalei. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Adevărul Adevărul,
PMP va anunta candidatul la Primaria Capitalei. Traian Basescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Conducerea PMP s-a reunit intr-o sedinta pentru a decide candidatul PMP la Primaria Capitalei, urmand ca liderul partidului Traian Basescu sa anunte daca va candida sau nu la Primaria Capitalei sau va impune pe altcineva. continuă pe Adevărul

La PNL raspunde un robot telefonic, care anunta candidatul la Primaria Capitalei din 10 in 10 secunde. Cele mai tari glume TNR pe seama liberalilor (VIDEO)

Partidul National Liberal a ajuns de rasul internautilor. Dupa schimbarea a trei candidati pentru Primaria Capitalei, retelele sociale s-au umplut de bancuri si filmulete ironice cu liberali. Printre.

Robert Turcescu este sustinut de PMP in cursa pentru Primaria Capitalei (VIDEO)

Robert Turcescu este candidatul PMP in cursa pentru Primaria Capitalei. Anuntul a fost facut chiar de catre Traian Basescu, presedintele formatiunii politice. Acesta a sustinut ca ar fi vrut sa.

Doi candidati PNL si-au depus candidaturile pentru Sectoare, separat de Predoiu. Candidatul PNL la Primaria Capitalei strange semnaturi

Alexandru Nazare, candidatul PNL la Sectorul 1, si Razvan Mironescu, candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 6, si-au depus, astazi, candidaturile, fiins incotiti de Catalin Predoiu, candidatul PNL la Primaria Capitalei. Prin urmare, PNL a renuntat la ideea ca tottic ei sapte candidati sa-si depuna candidaturile in aceeasi zi.

Ponta, ironii la adresa candidatului liberal pentru Primaria Capitalei: Am auzit ca i se spune Catalin PERDOIU sau a patra roata de la caruta PNL sau PROSTANACUL penelistilor sau LOOSEROIU (VIDEO)

Victor Ponta rade de candidatul PNL la primaria capitalei, Catalin Predoiu. Fostul premier il numeste pe acesta PROSTANACUL penelistilor. Ponta a trecut in revista esecurile.

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, in prezent presedinte al Partidului Miscarea Populara, a anuntat, vineri seara, ca Robert Turcescu este candidatul acestei formatiuni pentru functia de primar general al Bucurestiului.

Surse: Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea PMP

Robert Turcescu va candida la Primaria Capitalei din partea Partidului Miscarea Populara, au precizat vineri pentru AGERPRES surse din PMP. Anuntul va fi facut intr-o conferinta de presa, programata pentru ora 18,00 si sustinuta de presedintele PMP, Traian Basescu. La intalnirea cu presa va fi prezent si Robert Turcescu. Vineri seara, conducerea PMP s-a reunit pentru a valida candidatura lui Turcescu la Primaria Capitalei.

De ce a renuntat Traian Basescu la candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri ca a renuntat la candidatura la Primaria Capitalei din cauza dosarului in care este suspectat de spalare de bani. Daca nu.

Traian Basescu il incurajeaza pe Calin Popescu Tariceanu sa candideze la Primaria Generala. A venit timpul...

Presedintele PMP, Traian Basescu, crede ca a venit timpul ca si Calin Popescu-Tariceanu, presedintele Senatului, sa se legitimeze ca om politic. Calin, ca si Vasile Blaga. nu au castigat.

Liviu Dragnea arunca bomba in cazul candidaturii lui Traian Basescu

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca fostul sef de stat Traian Basescu nu poate fi impiedicat sa candideze la Primaria Capitalei de dosarul penal instrumentat de Parchetul.

Elena Udrea: De cand cu ideea ca Traian Basescu ar putea intra in alegeri pentru PMB se tot dau semnale sa stea in banca lui

Fostul ministru al Transporturilor Elena Udrea a scris, miercuri, pe pagina sa de Facebook, ca dosarul penal pe numele presedintelui MP Traian Basescu a aparut cu doar cateva zile inainte de incheierea termenului pentru depunerea candidaturilor la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )