Libnet.ro
UNICEF

20:30

REZIDENTIAT 2014 amanat pentru 23 noiembrie, din cauza alegerilor

Adevărul Adevărul,
REZIDENTIAT 2014 amanat pentru 23 noiembrie, din cauza alegerilor

Concursul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie, cu o saptamana mai tarziu fata de data stabilita initial, avand in vedere ca pe 16 noiembrie are loc turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a anuntat Ministerul Sanatatii MS). continuă pe Adevărul

Examenul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie din cauza alegerilor prezidentiale

Examenul pentru rezidentiat a fost decalat din cauza alegerilor. Ministerul Sanatatii a luat decizia ca examenele sa se organizeze in data de 23 noiembrie 2014 pentru a nu se suprapune cu al doilea tur al.

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol. Astfel, cele 12 persoane judecate in dosarul Rompetrol ar putea afla in 23 septembrie decizia definitiva in dosarul Rompetrol, in care sunt acuzate de mai multe infractiuni, printre care manipularea pietei de capital, complicitate la delapidare si la spalare de bani.

Concursul de rezidentiat in medicina, amanat din cauza alegerilor prezidentiale

Ministerul Sanatatii a decis decalarea cu o saptamana a concursului de rezidentiat in medicina si farmacie din cauza alegerilor electorale care au loc in data de 16 noimebrie. Astfel, anul acesta, concursul de intrare in rezidentiat se va organiza in data de 23 noiembrie.

Perioadele ianuarie-februarie si noiembrie-decembrie 2022, alternative pentru Cupa Mondiala din Qatar

Perioadele ianuarie-februarie 2022 si noiembrie-decembrie 2022 reprezinta eventualele alternative pentru Cupa Mondiala din Qatar, a anuntat, luni, FIFA, informeaza AFP, citata de Mediafax. Secretarul general al.

Lufthansa anuleaza miercuri 110 zboruri, din cauza unei greve

Compania aeriana germana Lufthansa a anuntat ca anuleaza 110 zboruri prevazute pentru miercuri in Germania si Europa, din cauza unei greve anuntate de piloti la Munchen sud), in contextul unui conflict privind conditiile de pensionare anticipata,.

Lufthansa anuleaza astazi 110 zboruri din cauza unei greve a pilotilor

Compania aeriana germana Lufthansa a anuntat ca anuleaza 110 zboruri prevazute pentru astazi in Germania si Europa, din cauza unei greve anuntate de piloti la Munchen sud), in contextul unui conflict privind conditiile de pensionare anticipata, relateaza AFP.

Ponta: Sa nu se alarmeze niciun roman din cauza proiectului UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc

Victor Ponta a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa ca romanii din Transilvania nu trebuie sa se alarmeze din cauza proiectului UDMR privind autonomia Tinutului Secuiesc deoarece acesta nu apartine coalitiei de guvernare, care nu va sustine un proiect impotriva Constitutie .

Renault recheama in service 1.750 masini Clio IV vandute in Romania si 169 Kangoo, din cauza franelor

Renault a anuntat ca recheama 1. 750 de automobile Renault Clio IV comercializate in Romania, precum si 169 exemplare Kangoo, din cauza unor posibile probleme la sistemul de franare. Acest recall atinge si marca Mercedes-Benz, deoarece modelul Citan este bazat pe Kangoo. In consecinta, 108 unitati Citan sunt rechemate in service.

Profitul Gazprom, declin de 41% in T1, din cauza datoriei neplatite de Ucraina

Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze naturale din Europa, a inregistrat un profit cu 41% mai mic in primul trimestru al acestui an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, din cauza datoriei pe care Ucraina o are de achitat gigantului rus ai a.

Lufthansa a anulat miercuri 140 de zboruri, din cauza grevei pilotilor

Aproximativ 140 de zboruri cu plecare din Munchen spre alte destinatii din Germania si Europa au fost anulate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor companiei aeriene germane Lufthansa. Greva afecteaza circa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )